Nejprodávanější tituly - březen 2015
ostatní

Marcel Proust
(1x)
První díl dvoudílné monografie. Bezesporu nejhodnotnější biografie, která kdy o Proustovi vyšla.
ostatní

Marcel Proust

628 Kč
Labyrinty světa
Labyrinty světa jsou neobvyklou dárkovou knihou s originální představou labyrintů od našich významných současných výtvarníků.
ostatní

Labyrinty světa

260 Kč
Tichý dech
(21x)
Kniha získala ocenění Objev roku knižní ceny Magnesia Litera 2014. Přináší unikátní svědectví mladého českého lékaře o tom, jak zachraňoval životy v krizových oblastech afrického Konga a na Haiti.
ostatní
Ukázky

Tichý dech

149 Kč
Homo psychoticus
(1x)
Statečná, otevřená a nestylizovaná osobní výpověď o závažném duševním onemocnění je svědectvím každodenního zápasu o normalitu, tedy o něco, co zdraví lidé považují za samozřejmost, podléhajíce iluzorní představě, že na ni mají nárok.
ostatní
Ukázky

Homo psychoticus

197 Kč
Flashky
(5x)
Jedinečná vzpomínková kniha napsaná dcerou Jana Zábrany k třicátému výročí jeho úmrtí. Plnohodnotná umělecká próza, která přesným a břitkým jazykem podává pravdivý obraz české společnosti v poválečném půlstoletí na pozadí tzv. rodinné historie.
ostatní

Flashky

179 Kč
Kdo je ten chlap?
(1x)
Jedna z nejlepších knih, které byly dosud napsány o Bobu Dylanovi. Daltonův styl psaní je sám o sobě unikátní, jde do hloubky, soustřeďuje se na podstatné a zároveň dokáže bavit.
ostatní

Kdo je ten chlap?

403 Kč
O čem básník ví
Obsáhlý soubor esejů, úvah, komentářů, vzpomínkových textů a rozhovorů obsahuje významné eseje o poezii (Mácha, Shakespeare, Kollár), studie a úvahy o divadle, dramatu, scénografii a komentáře k vlastním hrám, texty o výtvarnících a fotografech...
ostatní

O čem básník ví

359 Kč
Trénink je rozhovor
(4x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
ostatní

Trénink je rozhovor

359 Kč
Jan Hus
(2x)
Svižným způsobem napsaný životopis českého reformátora, jenž, ač ponořen ve středověku, v mnohém předstihl svoji dobu, je knihou o společenské imaginaci v čase krize víry a nahromaděného společenského přetlaku.
ostatní
Ukázky

Jan Hus

423 Kč
Posvátná geometrie
Geometrie, aritmetika, hudba a kosmologie - čtvero velkých svobodných umění. Tvoří zárodek základních univerzálních jazyků a nalézáme je prakticky ve všech známých kulturách.
ostatní

Posvátná geometrie

203 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 524 položek
<< < 1 2 3 4 .. 53 > >>