Nejprodávanější tituly - březen 2015
učebnice - vzdělání

Moderní Business English - 20%
Používáte v zaměstnání angličtinu, ale nejste si vždycky zcela jistí, jak správně vyjádřit to, co chcete říci? Chcete se vyjadřovat přesně, srozumitelně a bez chyb? Potřebujete mít vždy po ruce přesvědčivou formulaci, vzor e-mailu nebo osnovu telefonátu?
učebnice - vzdělání
Ukázky

Moderní Business English

212 Kč
170 Kč
77 leyendas de Praga - 6%
Místopisné legendy z Pražského hradu, Vyšehradu, Starého Města, Nového Města , Malé Strany, které mohou být i skvělou inspirací k procházkám po Praze - černobílé ilustrace, doplněno kreslenými mapami. Čtení ve španělštině.
učebnice - vzdělání

77 leyendas de Praga

339 Kč
319 Kč
Předškolní pedagogika - 11%
Kniha poskytuje základní úvod do studia předškolní pedagogiky jako hlavního studijního oboru na středních a vyšších odborných školách pedagogického směru.
učebnice - vzdělání

Předškolní pedagogika

266 Kč
236 Kč
Něco z Fulghuma I /  From Fulghum I - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání výběru z díla Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Něco z Fulghuma I / From Fulghum I

168 Kč
134 Kč
Rozvíjej se, děťátko... - 14%
Kniha rozvíjej se děťátko je určena pro všechny nastávající rodiče, rodiče s dětmi a odborníky, kteří sledují, ovlivňují nebo stimulují psychomotorický vývoj dítěte do 1 roku.
učebnice - vzdělání

Rozvíjej se, děťátko...

464 Kč
399 Kč
Ahoj, tati - 11%
(1x)
Praktická příručka pro nové tatínky (i pro ty nevlastní). Knížka obsahuje všechno, co nový táta potřebujete vědět – od vysvětlení nástrah početí, těhotenství a porodu, přes rady, jak při něm své partnerce nejlépe pomoci....
učebnice - vzdělání

Ahoj, tati

314 Kč
279 Kč
Anglická gramatika v kostce - 11%
Základní přehled anglické mluvnice kladoucí důraz na jednoduchost použité terminologie, která je navíc v úvodu vysvětlena, jasný, srozumitelný výklad a přehlednost, jíž napomáhá využití tabulek a dvoubarevný tisk.
učebnice - vzdělání

Anglická gramatika v kostce

225 Kč
200 Kč
Angličtina ihned k použití - 11%
Příručka obsahuje 18 kapitol, které pokrývají všechny základní tematické okruhy z oblasti běžného styku s cizinci, ať už turistického, společenského nebo obchodního. Osvojit si z ní můžete celkem asi 3000 vět a větných úseků a 5000 slov.
učebnice - vzdělání

Angličtina ihned k použití

206 Kč
183 Kč
Co umí barvy, nůžky, lepidlo - 11%
Kniha zve rodiče a vychovatele k jednomu stolu s dětmi, aby se společně přesvědčili, co dovedou barvy, papíry, nůžky, lepidlo, přírodniny a že z toho mohou vzniknout pěkné ozdoby, hračky i dárečky pro kamarády nebo příbuzné.
učebnice - vzdělání

Co umí barvy, nůžky, lepidlo

203 Kč
180 Kč
Motivační tříminutovky - 11%
Motivace a pozornost žáků a studentů během výuky nutně kolísá. Všimne-li si učitel, že jeho výklad nikdo neposlouchá, děti si vyťukávají textové zprávy, štěbetají, zasněně hledí z okna, usínají nebo dokonce spí, je čas na motivační tříminutovku.
učebnice - vzdělání

Motivační tříminutovky

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 188 položek
<< < 1 2 3 4 .. 19 > >>