Nejprodávanější tituly - duben 2015
romantika

Ohnivý ostrov - 11%
Tilly se naivně domnívá, že si ji Jasper vzal z lásky. Brzy pozná, že manžel je lhář a násilník. Při jedné z potyček vznikne požár a Jasper uhoří. Tilly se bojí obvinění z vraždy a raději prchá na vzdálený Ohnivý ostrov.
romantika
Ukázky

Ohnivý ostrov

260 Kč
231 Kč
Padesát odstínů růžové - 11%
Příběh o tajných dívčích touhách, ženských ambicích, mateřských radostech, manželských starostech, pokušení, vášni, zradě, nečekaném překvapení a nakonec i splněných přáních, které ale mají svojí cenu, jako každá mince má svůj rub a líc.
romantika

Padesát odstínů růžové

248 Kč
220 Kč
Poslední tango s Carmen
Do života Carmen Berkové, úspěšné zubní lékařky, zasáhne osud v podobě sympatického muže, s nímž protančí noc v cizím městě. Když se ráno Carmen probudí v cizí posteli...
romantika
Ukázky

Poslední tango s Carmen

169 Kč
Ulovila jsem ho v buši - 11%
Nová kniha povídek Haliny Pawlowské.
romantika

Ulovila jsem ho v buši

224 Kč
199 Kč
V hnízdě kolibříka - 20%
Karolína má dvě zdravé děti, milujícího muže a společně vybudovanou vysněnou firmu. Co víc by si mohla ještě přát? To nečekaně zjistí, když bez varování spadne do víru vášně a prožije nezapomenutelnou noc – s cizím mužem!
romantika
Ukázky

V hnízdě kolibříka

149 Kč
119 Kč
Zoufalé touhy - 20%
(2x)
Ve třiceti svobodná, bez přítele, s nadváhou a s matkou na krku, to je noční můra každé ženy. Hrdinka Marie touží zoufale po změně. Netuší však, jak nebezpečné může být, když se touhy konečně naplní.
romantika
Ukázky

Zoufalé touhy

89 Kč
71 Kč
Co žena nedokáže zapomenout
Hezká Birtta seděla před sestrou Angelikou s uplakanýma očima a v hlavě měla jedinou utkvělou myšlenku: její jediný syn Julian má leukémii a ona mu nemůže dát svou kostní dřeň!
romantika
Ukázky

Co žena nedokáže zapomenout

30 Kč
Citová divočina - 11%
(1x)
Další kniha jedné z nejčtenějších českých autorek. Příběh čtyř kamarádek o cestě za štěstím a hledání sebe sama.
romantika

Citová divočina

152 Kč
135 Kč
Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění
(1x)
Hrdinka ženského románu Agáta Pierotová vyrůstá v rodině, kde matka je bohyně a otec ušlápnutý pod jehlovým podpatkem matčina luxusního střevíčku. Agáta však sní o tom, že ona to jednou v manželství povede jinak.
romantika
Ukázky

Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění

159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 23 položek
<< < 1 2 3 > >>