Nejprodávanější Kniha - duben 2015
ostatní

Život je sacra zajímavej
(7x)
Deset let v trapistickém klášteře naučilo Karla Satoriu mnohem víc než jen naslouchat tichu, učilo jej především umět život, umět svůj čin, porozumět zadání svého života.
ostatní

Život je sacra zajímavej

170 Kč
Naprej!
Kniha se zabývá architekturou, která od 16. do 21. století sloužila a slouží sportovním a tělovýchovným aktivitám v českých zemích.
ostatní

Naprej!

660 Kč
Potravinová soběstačnost - 10%
Sytící plodiny aneb Jak se uživit bez dřiny. Druhý letošní svazek edice permakulturních příruček Klíč k soběstačnosti, zaměřený na pěstování rostlin, které našemu organismu dodají potřebné kalorie.
ostatní

Potravinová soběstačnost

300 Kč
270 Kč
Český mrakodrap

Kniha Petra Vorlíka sleduje na příkladech více než stovky proslulých i méně známých staveb nebo utopických projektů příběh skromného českého mrakodrapu.

ostatní
Ukázky

Český mrakodrap

359 Kč
Děti, které přežily Mengeleho
(3x)
Evě Mozes bylo deset let, když byla se svou rodinou poslána do Osvětimi. Zatímco její rodiče a dvě starší sestry byli posláni do plynových komor, Evu a její dvojče Miriam si vybral coby pokusné objekty muž, který byl znám jako Anděl smrti.
ostatní

Děti, které přežily Mengeleho

251 Kč
Heinrich Himmler
Ukázky z nedávno objevené korespondence manželů Himmlerových doplněné záznamy z kapesního kalendáře Heinricha Himmlera a z deníků jeho ženy a dcery. Zdánlivě nevinné dopisy mají výjimečnou historickou hodnotu.
ostatní
Ukázky

Heinrich Himmler

296 Kč
Jan Saudek - Svobodný, ženatý, rozvedený, vdovec

Život jako bestseller – syrová zpověď světově proslulého českého fotografa. Autorská kniha, ilustrovaná černobílými fotografiemi z počátků Saudkovy tvorby, podává neotřelý pohled na umělcův život a lidi, kteří jím prošli.

ostatní

Jan Saudek - Svobodný, ženatý, rozvedený, vdovec

224 Kč
25 let poté
Čtyři čeští státníci, čtyři rozhovory, čtyři unikátní pohledy na novodobé dějiny. Kniha rozhovorů s Václavem Klausem, Petrem Pithartem, Pavlem Rychetským a Milošem Zemanem vychází při příležitosti 25. výročí sametové revoluce v Československu.
ostatní

25 let poté

234 Kč
O čem básník ví
Obsáhlý soubor esejů, úvah, komentářů, vzpomínkových textů a rozhovorů obsahuje významné eseje o poezii (Mácha, Shakespeare, Kollár), studie a úvahy o divadle, dramatu, scénografii a komentáře k vlastním hrám, texty o výtvarnících a fotografech...
ostatní

O čem básník ví

359 Kč
Případ Václava Talicha
Po skončení druhé světové války byl dirigent Václav Talich obviněn z kolaborace. Za inspirátora bývá označován ministr Zdeněk Nejedlý. Publikace si všímá korektních vztahů mezi nimi v meziválečném období.
ostatní

Případ Václava Talicha

206 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 412 položek
<< < 1 2 3 4 .. 42 > >>