Nejprodávanější tituly - duben 2015
česká

Husitská epopej I. - Za časů krále Václava IV. 1400-1415
Sedmidílná sága vypráví o událostech slavné i pohnuté doby 15. století v Českém království.
česká

Husitská epopej I. - Za časů krále Václava IV. 1400-1415

422 Kč
Skotsko po česku
(1x)

Knihou procházejí města i příroda, lidé a zvířata, jídla a nápoje, dějiny i současnost.

česká
Ukázky

Skotsko po česku

253 Kč
Přízrak
(6x)
Detektiv Harry Hole se po třech letech strávených v Hong Kongu vrací domů do Norska, nejde ovšem o žádnou zdvořilostní návštěvu.
česká
Ukázky

Přízrak

404 Kč
Dějiny světla

Román o životě fotografa Františka Drtikola. Mladý spisovatel Jan Němec přichází s rozsáhlou a pro současnou českou prózu zcela nezvykle pojatou románovou freskou; uměleckým a duchovním Bildungsromanem, o němž se bude mluvit.

česká

Dějiny světla

404 Kč
Poslední aristokratka
(32x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
česká

Poslední aristokratka

260 Kč
Hagibor
(4x)
Autorka ve své druhé prozaické knize vypráví příběh mladé fotografky Hany, která na počátku sedmdesátých let v panice před hrozbou ústrků ze strany režimu uteče pomocí fingovaného sňatku do Londýna.
česká
Ukázky

Hagibor

205 Kč
Aristokratka ve varu
(10x)
Situace Marie Kostkové z Kostky je zoufalá, protože denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců „nejchudšího zámku v Čechách“, na němž největší událostí za posledních tři sta let byla svatba Helenky Vondráčkové!
česká

Aristokratka ve varu

269 Kč
Mým marodům
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
česká

Mým marodům

203 Kč
Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku - 58%
(3x)
Povídkový výbor Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku dotváří obraz Jiřího Hájíčka jako autora vesnických románů a doplňuje tak jeho dosavadní prozaické dílo.
česká
Ukázky

Vzpomínky na jednu vesnickou tancovačku

263 Kč
110 Kč
Flashky
(5x)
Jedinečná vzpomínková kniha napsaná dcerou Jana Zábrany k třicátému výročí jeho úmrtí. Plnohodnotná umělecká próza, která přesným a břitkým jazykem podává pravdivý obraz české společnosti v poválečném půlstoletí na pozadí tzv. rodinné historie.
česká

Flashky

179 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>