Nejprodávanější tituly - květen 2015
beletrie

Adolf Hitler - 11%
Autor se na rozdíl od běžných biografických publikací o Hitlerovi pouští do hlubší psychologické analýzy „Vůdcovy“ osobnosti a zaměřuje se zejména na způsob Hitlerova vedení a řízení.
beletrie

Adolf Hitler

404 Kč
359 Kč
Adresát Milena Jesenská - 11%
K sedmdesátému výročí úmrtí Mileny Jesenské vychází třetí české knižní vydání knihy její dcery, básnířky a prozaičky Jany Černé, rozené Krejcarové. Kniha strhujícím způsobem vypráví životní příběh vynikající české novinářky, přítelkyně Franze Kafky.
beletrie

Adresát Milena Jesenská

203 Kč
180 Kč
Agentura - 20%
Příběh skupinky čtyř mladých lidí, kteří se rozhodnou živit drobnou kriminalitou. Zakrývat stopy před policií umí dokonale, jejich akce zdánlivě nemají chybu. Zapomenou ale, že v českém rybníčku je dravých ryb mnohem víc.
beletrie
Ukázky

Agentura

89 Kč
71 Kč
Alanovo dětství - 11%
Kniha je znamenitým svědectví o každodenním životě v předválečné Americe. Sledujeme příběh malého chlapce z běžné rodiny, který se postupně otvírá světu a existenci vůbec.
beletrie

Alanovo dětství

268 Kč
238 Kč
Aliččina dobrodružství v Divukraji - 20%
Aliččin příběh fascinuje generace dětí i dospělých od svého prvního vydání v roce 1865 až do dnešních dnů. V knize se mísí autorova originální představivost s typicky anglickým smyslem pro humor.
beletrie

Aliččina dobrodružství v Divukraji

144 Kč
115 Kč
Alternativy - 11%
Je to próza vně syžetu, montáže úvah, zárodků příběhů, aktuálních dobových komentářů a polemik, zážitků z četby, asociací, anekdot. Vyznačuje se střídáním rovin, „vysokého“ a „nízkého“, střídáním konstrukcí s asociačním uvolněním.
beletrie
Ukázky

Alternativy

267 Kč
238 Kč
Amadis Waleský, nebo Don Quijote? - 11%
Kniha věnuje pozornost čtenářské recepci renesančních rytířských příběhů španělského Zlatého věku v Evropě a v kulturním a literárním prostředí českých zemích 16.–19. století.
beletrie

Amadis Waleský, nebo Don Quijote?

351 Kč
312 Kč
Andělíčkář - 73%

Sžíravě jedovatou historkou z prostředí organizovaného zločinu i zběsile absurdní komedií v jednom – podnětným a přitom zábavným vyprávěním o gangsterském synkovi a penzionované tajné agentce, které okolnosti svedou dohromady.

beletrie
Ukázky

Andělíčkář

318 Kč
85 Kč
Andrej Giňa - 11%
Andrej Giňa čte vybrané povídky z knihy Paťiv. Ještě víme, co je úcta.
beletrie

Andrej Giňa

179 Kč
159 Kč
Anne Franková - 11%
Deník Anne Frankové je dokumentem šoa. Tato kniha si proto neklade za cíl převyprávět deníkové záznamy, ale popisuje Annin životní příběh v kruhu rodiny a přátel v době pronásledování Židů, v emigraci a v úkrytu.
beletrie

Anne Franková

176 Kč
157 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100