Nejprodávanější Kniha - květen 2015
beletrie

Řekni mi, kdo jsi!
(1x)
Další obsáhlá próza Evy Kantůrkové je autorčinou knihou zásadní a sumarizující. Spojuje v sobě podnětné úvahy o české literatuře, kultuře, politice, dějinách a národním charakteru, působivé osobní vzpomínky na vlastní bohatý život, úvahy,...
beletrie

Řekni mi, kdo jsi!

313 Kč
Řekni, jsem krásná?

Čtvrtý díl volně navazuje na předchozí díly: obálky Kluci, škola a další šílenosti, Moje džíny jsou fakt děsný, Radši už nic nedělej.

beletrie

Řekni, jsem krásná?

107 Kč
Sebrané spí si
Kniha Sebrané spí si je opět založena na imaginaci a hře. Žánrově ji určit bude obtížné; povídky, básně a kratičké grotesky jsou tu promíšeny s texty primárně neliterárními.
beletrie

Sebrané spí si

171 Kč
Sever Jih Východ Západ. Dáma u vodotrysku - 58%
(2x)
Dva dnes téměř nedostupné a neznámé tituly, jimiž Schulz významně obohatil prozaickou tvorbu meziválečné avantgardy: soubor povídek a básní Sever Jih Západ Východ (1923) a lyrizovanou prózu Dáma u vodotrysku (1926).
beletrie

Sever Jih Východ Západ. Dáma u vodotrysku

190 Kč
79 Kč
Souboj - 44%
Anton Pavlovič Čechov (1860-1904) napsal novelu Souboj ve svých jedenatřiceti letech. Souboj je povídka napsaná z plného rozmachu tesknoty. Je to povídka důležitá především pro porozumění Čechovovi samému.
beletrie

Souboj

159 Kč
89 Kč
Space Trashers
Země je v druhé polovině 21. století ve zbídačelém stavu. Probíhají války, Západní federace, Euroasijská aliance a nejrůznější hordy soupeří o moc. Lidé se dělí podle občanských kategorií a hovězí maso je nejcennější komoditou.
beletrie

Space Trashers

224 Kč
Spam
Literární experimenty nikoho moc nezajímají. Jako kdyby „panenská“ literatura měla být nezpochybnitelnou jistotou a vyvažovat všechny ty ostatní experimenty, které musíme snášet: politické, ekonomické, sociální. Ale Bleděmoderní králíček to přesto zkouší.
beletrie

Spam

114 Kč
Strážce sadu
(1x)
Debut autora z r. 1965 je zasazen do okolí odlehlé osady Red Branch ve státě Tennessee mezi dvěma světovými válkami a pojednává o zvláštním, hlubokém přátelství mezi dospívajícím chlapcem a mladým pašerákem alkoholu.
beletrie
Ukázky

Strážce sadu

245 Kč
Suttree
(8x)
McCarthyho opus magnum, v němž s nebývalým smyslem pro humor popisuje život vyděděnce Suttreeho a dalších podivných individuí z knoxvilleského podsvětí v 50. letech dvacátého století.
beletrie
Ukázky

Suttree

338 Kč
Svastika a Pentagon
Hrůzné předtuchy zarámované magickými geometrickými tvary svastiky a pentagonu, záhadně hororové syžety a jejich elegantní řešení - a všudypřítomný pocit, že si autor ze čtenáře nonšalantně a mimořádně rafinovaně dělá dobrý den.
beletrie

Svastika a Pentagon

253 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100