Nejprodávanější tituly - květen 2015
umění

Z berlínského diáře
(1x)
Berlínský diář, který směl být na základě autorovy poslední vůle rozpečetěný až 20 let po jeho smrti, se dnes z hlediska pohledu na osobnost Maxe Frische i z hlediska literárně politické historie stává jedním z jeho nejdůležitějších děl.
umění

Z berlínského diáře

305 Kč
101 věcí, které jsem se naučil na architektuře
(1x)
Kniha uznávaná a přijímaná jak studenty, tak profesionály, návrháři i veřejností. "101 věcí..." objasňuje některé matoucí aspekty tohoto oboru prostřednictvím nevšedních pohledů a ilustrací.
umění

101 věcí, které jsem se naučil na architektuře

224 Kč
Kdo je ten chlap?
(1x)
Jedna z nejlepších knih, které byly dosud napsány o Bobu Dylanovi. Daltonův styl psaní je sám o sobě unikátní, jde do hloubky, soustřeďuje se na podstatné a zároveň dokáže bavit.
umění

Kdo je ten chlap?

403 Kč
Křivky
V této krásné knížce do kapsy, naplněné ilustracemi a užitečnými diagramy, výtvarnice Lisa DeLong předvádí časem prověřené postupy, které jsou základem užití křivek a rostlinných forem v tradičním vizuálním umění.
umění

Křivky

203 Kč
Scénografie mluví
Text publikace doprovází fotografie, návrhy, půdorysy a technická schémata, jejichž cílem není vždy text doslova ilustrovat, ale také vytvořit další, vizuální vrstvu příběhu o scénografii Josefa Svobody, která má vlastní vývoj a rytmus.
umění

Scénografie mluví

441 Kč
Třetí strana zdi / Third Side of the Wall - 63%
(2x)
Publikace o československé fotografii je věnovaná dvacetiletí po okupaci Československa roku 1968. Prezentuje na tři sta prací 126 autorů. Zastoupeni jsou například Dagmar Hochová, Viktor Kolář, Jindřich Štreit, Jan Saudek, Tono Stano, Jan Svoboda.
umění

Třetí strana zdi / Third Side of the Wall

339 Kč
127 Kč
Evropa v mezičase / In the Meantime: Europe - 56%
(1x)
Fotografie Hany Jakrlové.
umění

Evropa v mezičase / In the Meantime: Europe

79 Kč
35 Kč
Máj
(2x)
Nechte se unášet na vlnách nejproslulejší básně české literární historie. Vrcholné dílo čelního představitele českého romantismu Karla Hynka Máchy otevírá dveře příběhu o lásce i smrti, zamýšlí se nad tajemstvím věčnosti a oslavuje krásu přírody.
umění

Máj

584 Kč
Hvězda
Renesanční letohrádek Hvězda patří k symbolům Prahy. Kolektiv badatelů pod vedením Ivana P. Muchky zdůrazňuje, že neobvyklá podoba i mimořádně umělecky kvalitní štuková výzdoba Hvězdy se vymyká českým či evropským loveckým zámkům.
umění

Hvězda

603 Kč
Designblok magazine

Významná publikace vycházející k prestižní přehlídce designu, šperku a módy Designblok. Nabízí množství rozhovorů, fotografií, nových designérských počinů i výběr nejlepších míst v Praze včetně nejlepších restaurací, starožitnictví a pasáží.

umění

Designblok magazine

225 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 267 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 27 > >>