Nejprodávanější tituly - květen 2015

Sor Juana Inés de la Cruz aneb nástrahy víry
(1x)
Výjimečný text, který na pozadí života výjmečné ženy obsáhne dějinnost barokního Mexika, jeho předkřesťanské, křesťanské či hermetické kořeny a stejně tak pohled na starý kontitent.
Ukázky

Sor Juana Inés de la Cruz aneb nástrahy víry

628 Kč
Sovětský román
(1x)
Monografie Kateriny Clarkové, zabývající se historií a vývojem románu jako protežovaného žánru socialistického realismu, představovala na počátku 80. let 20. století významný milník v analýze sovětské literatury.

Sovětský román

419 Kč
Strašidla se bojí měsíce
Malé Marjánce není co závidět. Sotva se uloží do postýlky a zhasne, vynoří se tři protivná, kruťácká strašidla a zlobí ji až hrůza. Holčička dostane nápad.......
Ukázky

Strašidla se bojí měsíce

220 Kč
Surfování na vlnách života
Tato kniha vás zbaví utrpení, které sebou nese každodenní život. Nenabízí laciná řešení, ale ukáže vám, že i když se v životě neustále střídají příjemné věci s nepříjemnými, je možné uprostřed bouře a vln najít svůj opěrný bod.

Surfování na vlnách života

225 Kč
Svatý Ambrož a tajemství Krista
Kniha představuje Ambrožovu teologii tajemství Krista. Součástí svazku je též stručný Ambrožův životopis a překlad souboru Ambrožových textů komentujících základní momenty Ježíšova života.

Svatý Ambrož a tajemství Krista

234 Kč
Šimonovy pracovní listy 2
Rozvoj pozornosti, cvičení postřehu, zraková diferenciace, rozvoj myšlení.

Šimonovy pracovní listy 2

125 Kč
Škola v globální době
Změny v oblasti vzdělávání jsou na celém světě předmětem intenzivního zájmu výzkumníků, politiků, učitelů i ředitelů škol a rodičů. Stále však zaznamenáváme, že značný počet pokusů o koncepční změny ve vzdělávání selhává.

Škola v globální době

198 Kč
Školní strašidlo
Příběh je určen zejména začínajícím čtenářům (6–8 let), ale může se líbit i předškolákům – poslouží jim k seznámení se školním prostředím.

Školní strašidlo

179 Kč
Šlápoty
(2x)
Próza mající žánrově nejblíže k novele umožní čtenáři nahlédnout do duše cizince žijícího v naší zemi. Kniha sestává z třinácti kapitol, z nichž každá má svůj vlastní příběh i pointu a dá se samostatně číst.
Ukázky

Šlápoty

122 Kč
Tahy 2014
Dvojčíslo 13–14 časopisu Tahy je rámcově zaměřeno na problematiku eseje a esejistiky v různých, a to nejenom literárních souvislostech.

Tahy 2014

116 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>