Nejprodávanější Kniha - květen 2015

Toulavá kamera 9
V tradičním formátu jsme pro vás znovu zpracovali nevšední reportáže – vydejte se tedy směle do adrenalinového parku v Sušici, poznejte krásu plavby po Labi, projeďte se po Mlynářské cyklotrase, dosáhněte nejvýchodnějšího bodu naší země a další.

Toulavá kamera 9

296 Kč
Základy. Knihy V-VI
Knihy Základů geometrie a matematiky Eukleidese z Alexandrie (asi 365-280). Eukleidovy "Základy" se zabývají jen těmi geometrickými objekty, které lze umístit do zorného pole geometrů. "Základy" jsou komentované Petrem Vopěnkou.

Základy. Knihy V-VI

185 Kč
Zkouška dítětem
Román vypráví o tom, co se stane, když ve spokojeném svazku nastane okamžik, kdy chce každý partner něco jiného, a to v tak základní otázce jako mít děti. Je to román o věcech, které uděláme, ale také neuděláme, z lásky.

Zkouška dítětem

253 Kč
Baltazar
Baltazar alias Mrożek v této knize provádí bilanci svého života („sčítá“) a hodnotí sama sebe („váží“).

Baltazar

49 Kč
Brida
(13x)
Třetí román oblíbeného autora z roku 1990, ve kterém navazuje v jiné poloze na svůj proslavený román Alchymista. Brida je skutečný příběh jedné z nejmladších učitelek čarodějnické tradice.

Brida

211 Kč
Devla, Devla!
Soubor básní a povídek o Romech od dvanácti autorů. Čtenáře přivádí do prostředí naplněného humorem, poezií, vůlí k uplatnění, ke svobodě a krásnu.

Devla, Devla!

205 Kč
Dýchat s ptáky
(2x)
Václav Cílek v této knize navazuje na předešlá díla (Krajiny vnitřní a vnější a Makom). Zabývá se znovu krajinou a místy, životním prostředím a klimatem.

Dýchat s ptáky

268 Kč
Kedrigern a spletitá výprava
Kedrigern je nejen mistr čaroděj a odborník na odeklínadla, ale i velký pecivál. Naopak jeho žena Princezna je velice potěšena, když obdrží pozvánku na Čarocon. Druhé pokračování humoristického cyklu fantasy knih o čaroději Kedrigernovi.

Kedrigern a spletitá výprava

152 Kč
Kletba von Krumpelsteinů a jiné hrůzy
Kratochvilné historky, pověsti, povídky, literární pastiše, pohádky, bajky a výtahy z neexistujících knih pojednávající vesměs zábavnou formou o princeznách, čarodějích, elfech, vílách kmotřičkách a jejich vílích kmotřenkách, rytířích...

Kletba von Krumpelsteinů a jiné hrůzy

161 Kč
Koniáš - Vlk samotář
(1x)
Hrdina knihy Muž na stezce a románu Na ostří čepelí se vrací v novém příběhu. Nejmocnější z vládců pochopili, že za problémy, které znepříjemňují život stojí právě on. Začíná hon, který v historii nemá obdoby ...

Koniáš - Vlk samotář

449 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>