Nejprodávanější tituly - červen 2015
detektivky

Vraždy v ulici Morgue/ Vrah jsi ty - 6%
Vynikající dramatizace příběhu označovaného za první klasickou detektivku a další detektivní povídka v podání Otakara Brouska st.
detektivky
Ukázky

Vraždy v ulici Morgue/ Vrah jsi ty

195 Kč
183 Kč
Andělé a démoni - 6%
(4x)
Thriller líčí první dobrodružství uznávaného harvardského symbologa Roberta Langdona, budoucího hrdiny knihy Da Vinciho kód. Langdon je při návštěvě Evropy povolán k případu rituální vraždy ...
detektivky

Andělé a démoni

381 Kč
358 Kč
Krysa v podpalubí
První svazek nové edice „Lodě a napětí“ obsahuje dva detektivní příběhy z prostředí naší námořní plavby – příběh z lodi Jizera "Kolik stojí život" a příběh z lodi Rokytka "Na lodi se neťuká".
detektivky

Krysa v podpalubí

59 Kč
15 případů Sherlocka Holmese - 6%
15 případů Sherlocka Holmese. V titulní roli vystupuje Svatopluk Beneš. V roli dr. Watsona uslyšíte Miloše Kopeckého, Jaromíra Spala, Jiřího Císlera a Jiřího Adamíru. Dále hrají: Fr. Filipovský, Vl. Ráž, J. Abrhám další...
detektivky
Ukázky

15 případů Sherlocka Holmese

195 Kč
183 Kč
Adventní kletba
(5x)
Zdánlivě obyčejná návštěva hradu Krašova se změní v děsivou noční můru. Další titul z úspěšné edice historických detektivních románů Hříšní lidé Království českého.
detektivky
Ukázky

Adventní kletba

199 Kč
Felidae - 50%
Originální zvířecí bajka z kočičího světa. S kočičí rychlostí se před čtenářem rozvíjí napínavý příběh, jenž bere dech – příběh o sériových vraždách a náboženských sektách, o počítačích a kočkách v říji.
detektivky

Felidae

198 Kč
99 Kč
Yeats je mrtev! - 11%
(2x)
Patnáct nejlepších irských spisovatelů spojilo své síly, aby napsali ´detektivku´ plnou bezuzdného humoru a absurdních pohledů na sex, Dublin i literaturu.
detektivky

Yeats je mrtev!

241 Kč
214 Kč
Zobrazuji 121 - 130 z 127 položek
<< < 1 .. 11 12 13