Nejprodávanější e-knihy - červen 2015

Jogging
Běh je představen jako prostředek ke zvýšení životní vitality, posílení zdraví a jako lék na psychiku. Kniha čtenáře seznamuje se všemi základními skutečnostmi, bez kterých se začátečník neobejde.
Ukázky

Jogging

149 Kč
Keramika I
Jak napovídá název, při vytváření výrobků podle této knihy nebudete potřebovat žádné zvláštní pomůcky. Publikace vás seznamí s různými technikami, které se používají při modelování z hlíny — modelování z hroudy, plátů, válečků, kuliček a volné ruky.
Ukázky

Keramika I

110 Kč
Kompostování a péče o půdu
Druhé, aktualizované vydání publikace je určeno zahrádkářům, kteří kompost uznávají za nejpřirozenější prostředek ke zlepšování půdy a přispívají tak významně k ochraně životního prostředí.
Ukázky

Kompostování a péče o půdu

101 Kč
Krajkářství
Téměř po sto letech vychází opět publikace, věnovaná paličkované krajce. Kromě základů techniky paličkování s názornými kresbami přináší rozsáhlý vzorník základních typů krajek i s podvinky.
Ukázky

Krajkářství

144 Kč
Oba moji prezidenti
Kniha historika a publicisty Emanuela Mandlera je vůbec první publikací, která pojednává o Václavu Havlovi a Václavu Klausovi z hlediska jejich funkce.
Ukázky

Oba moji prezidenti

80 Kč
Omítky
V knize jsou přehledně popsány hlavní typy omítek i zásady jejich použití. Laikům poslouží např. při opravě vlastní chalupy a pomůže také profesionálovi na úrovni stavbyvedoucího nebo mistra.
Ukázky

Omítky

149 Kč
Otoneurologie
Obecná část pojednává o příznacích poruch, vyšetření a problémech diferenciální diagnostiky periferního a centrálního vestibulárního syndromu.
Ukázky

Otoneurologie

166 Kč
Řízení podle kompetencí
Špičkoví konzultanti a lektoři ukazují manažerům, kde začít cestu za vybudováním úspěšné firmy, jakou strategii zvolit, jak řešit vzniklé obtíže a učit se z vlastních výsledků.
Ukázky

Řízení podle kompetencí

212 Kč
Testy osobnosti
Kniha zkušeného psychologa a autora celé řady populárně-odborných publikací má přispět k zamyšlení nad sebou samým a k reálnějšímu vnímaní vlastní osobnosti. V úvodu se autor věnuje teorii osobnosti člověka.
Ukázky

Testy osobnosti

118 Kč
Visual Basic.NET 2003
Kniha je vynikajícím úvodem do programování v jazyku Visual Basic .NET 2003. Autor vás uvede do všech tajů programovacího jazyka a seznámí vás rovněž s problematikou vizuálního a objektově orientovaného programování.
Ukázky

Visual Basic.NET 2003

132 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 997 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>