Nejprodávanější audioknihy na CD - červenec 2015

Václav Havel
(3x)
Václav Havel znal spisovatelku Edu Kriseovou z disentu. Prožila s ním nejbouřlivější revoluční týdny a stala se nejprve jeho poradkyní a potom ředitelkou odboru Stížností a milostí na Pražském hradě.

Václav Havel

269 Kč
Zmizet
Soubor tří vynikajících povídek, jejichž hlavním tématem jsou sourozenecké vztahy a zdánlivé i skutečné křivdy, jaké si z dětství pamatuje každý z nás. Magnesia Litera 2010: Kniha roku

Zmizet

161 Kč
Živočichopis
Jestliže patříte mezi fanoušky Macha a Šebestové a jejich utrženého sluchátka, nesmí vám chybět ani naše pohádkové příběhy Miloše Macourka v neopakovatelném podání Petra Nárožného.

Živočichopis

224 Kč
Ach jo
Sbírka lehce filozofických povídek plná úvah, postřehů o životě a každodenních myšlenek nás přinutí zamyslet se nad maličkostmi. Posadit se a říct si, jaký byl náš den.

Ach jo

269 Kč
Antonín Dvořák v Americe
Na nahrávce z roku 1989 vypráví spisovatel Zdeněk Mahler nejen o Antonínu Dvořákovi v Americe, ale také o Novosvětské symfonii, o Jeanette Thurberové, o krajanech ve Spillvillu, o závisti a malosti, ...

Antonín Dvořák v Americe

270 Kč
Čarodějné pohádky
Znamenité vyprávění pohádek z celého světa plné kouzel kouzelníků, čarodějnic, kouzelných předmětů, magických zaklínadel, zázračných schopností a divotvorných proměn, veselé i strašidelné, uvěřitelné i neuvěřitelné.

Čarodějné pohádky

242 Kč
Lichožrouti navždy
Vy všichni, kdo hledáte tu „ztracenou“ ponožku, nejste sami! Jsou nás po světě miliony a to je jedna ze záhad, jichž je svět plný.

Lichožrouti navždy

242 Kč
Magický prazdroj

Zrodil se mág tak mocný, že proti němu jsou ostatní mágové jen varietní hudlaři, a sama jeho existence přivede Zěmeplochu na pokraj panmagické války.

Magický prazdroj

449 Kč
Máslem dolů
(8x)
V novele Máslem dolů se Petr Šabach tentokrát zamýšlí nad otázkou, proč vás nějaké vlezlé okolnosti stále nutí měnit plány a odkládat odpočinek, který byste tolik potřebovali, na dobu neurčitou. Čte Tomáš Hanák a Petr Šabach.

Máslem dolů

210 Kč
Patnáctiletý kapitán

Dramatizaci dobrodružného románu pro mládež napsal Václav Knop. V roce 1991 byla pod vedením zkušeného rozhlasového režiséra Ladislava Rybišara natočena rozhlasová hra ve studiu v Jevanech.

Patnáctiletý kapitán

171 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 74 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>