Nejprodávanější tituly - červenec 2015

Pohádky a písničky pro nejmenší děti
(2x)
Nahrávka obsahuje pohádkové vyprávění prokládané veselými písničkami pro nejmenší.
Ukázky

Pohádky a písničky pro nejmenší děti

39 Kč
Prvotní otisky  a jejich vliv na život člověka
(2x)
Smyslem této knihy není ještě více komplikovat již tak nelehkou situaci rodičů, ale osvětlit jim, které události prenatálního období vývoje dítěte a porodu na něj mohou mít vliv.

Prvotní otisky a jejich vliv na život člověka

349 Kč
Skútr ve městě
Koho nikdy nenapadlo, jaká by to byla pohoda projet městem na skútru a být v cíli včas, místo nervózního a nekonečného popojíždění v nekonečných kolonách aut. Pro ty, kteří to udělali a našli odvahu přesednout, je tato knížka určena především.
Ukázky

Skútr ve městě

95 Kč
Toulky českou minulostí 13
(5x)
Třináctý, předposlední díl známého historického cyklu se v souboru dílčích témat věnuje období přelomu 19. a 20. století.

Toulky českou minulostí 13

365 Kč
Tři novely
(2x)
Souhrnné vydání tří novel vedoucího hudební skupiny Psí vojáci - Zápisky milencovy, Karla Klenotníka cesta na Korsiku, Mně 13. Báseň v próze Zápisky milencovy vychází poprvé.
Ukázky

Tři novely

98 Kč
Ultreia
(1x)

Autor vykonal v letech 1991-1996 po etapách pěší pouť z Prahy do Santiaga de Compostela a na mys Finisterre. Kniha „Ultreia“ není jen cestovním deníkem, ale vícevrstevným vyprávěním, které obsahuje i mnohé historie, historky a legendy spojené s cestou.

Ukázky

Ultreia

320 Kč
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti
(1x)
Velkou předností této knížky je, že ji může používat opravdu každý a to kdekoli a kdykoli, pro psy jakéhokoli plemene, různých povah a stáří.

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti

278 Kč
Zdravé těhotenství
(1x)
Jedinečný rádce pro úspěšné otěhotnění, těhotenství, porod i šestinedělí. Věnuje se zdravé výživě a cvičení nejen v období těhotenství, unikátní je zdravé vaření krok za krokem s předními českými šéfkuchaři.

Zdravé těhotenství

314 Kč
Ze mě
(5x)
Autorizované povídání známého herce Jaroslava Duška o narození, životě a smrti. Příběhy protkané přítomností, volné asociace a rozmanitá setkání se Skutečností.

Ze mě

269 Kč
Zen a hotovo
(6x)
Nestíháte? Cítíte se zavaleni úkoly a v noci přemýšlíte, na co jste kde zapomněli? Vyzkoušejte Babautův naprosto minimalistický systém deseti jednoduchých návyků na zlepšení produktivity a osobní rovnováhy nazvaný Zen to done (ZTD).
Ukázky

Zen a hotovo

140 Kč
Zobrazuji 951 - 960 z 1000 položek
<< < 1 .. 94 95 96 97 98 .. 100 > >>