Nejprodávanější knihy - srpen 2015
beletrie

Pohádka o králi Karlovi IV.
(1x)
Další z řady Dějiny pro nejmenší.

Po Pohádce o Bruncvíkovi přichází autor s příběhem císaře Karla IV, který nese název Pohádka o králi Karlovi. Je to opět obrázkový příběh s minimem textu určený dětem od tří let.

beletrie

Pohádka o králi Karlovi IV.

179 Kč
Pohádky pod polštář
Knižní soubor pohádek zahrnuje osm tematických okruhů, jsou zde pohádky jak pro chlapce, tak i pro děvčátka.
beletrie

Pohádky pod polštář

254 Kč
Pojďte, jdeme!
Do Gdaňska se v polovině 90. let vrací z emigrace v Německu spisovatel. Na balkóně svého bytu ve věžáku se právě vítá se sousedy, když silný výbuch plynu promění budovu v ruiny. Próza prosáklá atmosférou karnevalu, šílená a očišťující.
beletrie

Pojďte, jdeme!

205 Kč
Posel
(10x)
Román pro mladé čtenáře od autora světového bestselleru Zlodějka knih. Představte si, že vám jednoho dne začnou do dopisní schránky chodit hrací karty se zašifrovanými úkoly ...
beletrie

Posel

338 Kč
Satori
V románu Satori se znovu setkáváme s Nikolajem Helem, hrdinou slavného Trevanianova románu Šibumi (Argo, 2006), pokládaného za nekorunovaného krále všech thrillerů a oplývajícího nečekanými literárními přesahy.
beletrie

Satori

168 Kč
Sebrané spí si
Kniha Sebrané spí si je opět založena na imaginaci a hře. Žánrově ji určit bude obtížné; povídky, básně a kratičké grotesky jsou tu promíšeny s texty primárně neliterárními.
beletrie

Sebrané spí si

171 Kč
Sharpova rota
Historický příběh volně na sebe navazujících válečných románů z doby napoleonských válek.
beletrie

Sharpova rota

116 Kč
Slovo boží
(1x)
Román, druhá část volné trilogie nejúspěšnějšího finského autora Kari Hotakainena, tentokrát čtenáře pozve na cestu. Kniha poukazuje na zásadní myšlenkové rozdíly mezi lidmi a vnuká nám otázky po smyslu a povaze bohatství, společenského postavení a moci.
beletrie

Slovo boží

255 Kč
Staré pověsti české a moravské
(2x)
Staré pověsti české a moravské jsou dalším svazkem edice Adaptovaná česká próza. Jsou určené studentům češtiny jako cizího jazyka na úrovni A2.
beletrie
Ukázky

Staré pověsti české a moravské

221 Kč
Strážce času
(3x)
Tato evokující próza v sobě nese neobyčejný příběh, který inspiruje čtenáře, aby znovu zvážil své vlastní představy o čase, jak ho tráví a jaký cenný ve skutečnosti je. Poutavá legenda o prvním muži na Zemi, který počítal čas.
beletrie

Strážce času

332 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100