Nejprodávanější tituly - srpen 2015
děti a mládež

Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou - 11%
(5x)
Světově úspěšná a oceňovaná kniha známého autora malým čtenářům přibližuje dobu komunismu, léta 1948-1989, kdy za „železnou oponou“ v Československu žili, pracovali a snili obyčejní lidé.
děti a mládež

Zeď - Jak jsem vyrůstal za železnou oponou

356 Kč
316 Kč
Nedokončené příběhy - 11%
Nedokončené příběhy jsou důležitým pramenem poznání světa Tolkienových knih - obsahují množství důležitých poznatků, které se mu podařilo o Středozemi odhalit, i příběhů, které se ve třech věcích odehrály.
děti a mládež
Ukázky

Nedokončené příběhy

619 Kč
550 Kč
Malý princ - 11%
(4x)
Když opuštěný letec potká v africké poušti malého prince, netuší, co všechno mu setkání přinese.
děti a mládež

Malý princ

539 Kč
479 Kč
Krysburger - 6%
(1x)
Další zábavná, ale i dojemná knížka Davida Walliamse, autora, jehož hvězda na nebi dětské literatury stoupá už od jeho prvotiny Babička drsňačka.
děti a mládež
Ukázky

Krysburger

245 Kč
230 Kč
Jak si postavit letadlo - 6%
(2x)

"Proč bysme si vlastně nemohli postavit letadlo?" navrhne jednoho podzimního odpoledne krysák Arny svému kamarádovi vrabčáku Zílovi. "Nepřipadá ti, Arny, divné, aby si pták stavěl letadlo?" Přibližně takto začíná pokračování Edice technických pohádek.

děti a mládež
Ukázky

Jak si postavit letadlo

253 Kč
238 Kč
Blbinky a bláto - 11%
(1x)
Tak trochu anarchistická knížka německého biologa o tom, jak dětem umožnit navrátit se k jejich přirozenosti. Patlání se v bahně, stavění tajných domečků, chytání zvířat? Unikněte s námi ze zajetí betonu a krásně vybavených hřišť.
děti a mládež

Blbinky a bláto

151 Kč
134 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
děti a mládež
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Ďábelská zubařka - 6%
(4x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

děti a mládež

Ďábelská zubařka

296 Kč
278 Kč
Kočka v Zemi čísel - 6%
(7x)
Ivar Ekeland napsal veselý příběh o Hotelu Nekonečno a jeho hostech, Číslech. Příběh, který je doplněn půvabnými obrázky Johna O'Briena, velmi přístupným způsobem vysvětluje pojem nekonečna a potěší bez ohledu na věk všechny, které zajímá matematika.
děti a mládež
Ukázky

Kočka v Zemi čísel

199 Kč
187 Kč
Mizící hmyzíci - 11%
Království růží postihlo zlé prokletí. Bylo napadeno neznámými vetřelci, černými tvorečky, kteří způsobili, že růžové keře začaly vadnout a chřadnout. Celému království hrozí skáza. Je ohrožen i život růžových víl obývajících růžové keře.
děti a mládež

Mizící hmyzíci

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 144 položek
<< < 1 2 3 4 .. 15 > >>