Nejprodávanější tituly - srpen 2015
kuchařky

Dobře živeni - 11%
(1x)
Čeká na vás celkem 115 delikates a variací, vytvořených s požadavkem co nejmenší časové investice, zato s těmi nejvyššími požadavky na chuť a dodržení paleo zásad.
kuchařky

Dobře živeni

323 Kč
287 Kč
Stávám se veganem - 20%
Velice aktuální kniha, která vychází vstříc mnoha lidem, kteří se - ať z důvodů zdravé výživy či z důvodů etických - rozhodli změnit své stravovací návyky a stát se vegany.
kuchařky
Ukázky

Stávám se veganem

212 Kč
170 Kč
Vaříme podle Herbáře - 11%
(1x)
Moudrost našich babiček se vrací. Tato kniha vám nabídne nepřeberné množství rad, receptů a tipů, jak pracovat s bylinkami a jak je co nejlépe využít pro zdraví.
kuchařky
Ukázky

Vaříme podle Herbáře

359 Kč
319 Kč
Jamie Oliver - Moje Velká Británie
(1x)
Hravý šéfkuchař Jamie Oliver vás svými recepty v knize Moje Velká Británie pozve na snídani, k nedělnímu obědu, na čaj o páté i do britské hospody.
kuchařky

Jamie Oliver - Moje Velká Británie

584 Kč
Smoothie Book - 11%

Smoothie book, kniha, která vás nabije energií a podpoří vás v rozhodnutí začít se zdravou stravou, změnit svůj životní styl! Chcete zůstat dlouho zdravá a krásná ? Pečujte o své tělo, budete s ním dlouho!

kuchařky
Ukázky

Smoothie Book

224 Kč
199 Kč
Sladký design
Díky knize Sladký design Hanky Rawlings budete již navždy připraveni na takové slavnostní události jako narození miminka, narozeniny nebo oslavy jara.
kuchařky
Ukázky

Sladký design

359 Kč
Zbavte se svých kil bolesti
(1x)
V této knížce vám, dnes již světově proslulá, andělská terapeutka Doreen Virtue, Ph.D. přináší své zkušenosti posbírané během mnoha let své terapeutické práce ředitelky dvou klinik, zabývajících se léčbou poruch, spojených se stravováním.
kuchařky

Zbavte se svých kil bolesti

84 Kč
Výroba vína u malovinařů - 14%
Praktická příručka pro pěstitele, kteří vlastní menší vinohrad a víno si vyrábí často jen pro svoje osobní potěšení, ale někdy postupně přejdou i na profesionální úroveň.
kuchařky

Výroba vína u malovinařů

176 Kč
151 Kč
Pivovarnictví - 20%
(1x)
Pivo se začalo pravděpodobně vyrábět již před desetitisíci lety v Mezopotámii. V této knize jsou popsány dějiny výroby zlatavého moku s některými zvyky a pověrami, které se k tomuto nápoji váží.
kuchařky
Ukázky

Pivovarnictví

212 Kč
170 Kč
Co pít, když... - 11%
(1x)
Volné pokračování úspěšného titulu Co jíst, když… vám tentokrát poskytne spoustu zajímavých informací a užitečných rad, jak se přirozenou cestou pomocí rozmanitých nápojů můžete zbavit zdravotních problémů.
kuchařky

Co pít, když...

161 Kč
143 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>