Nejprodávanější tituly - září 2015
romantika

Panoptikum české
(1x)
Panoptikum české je volným pokračováním Tajné knihy, na rozdíl od ní však nevypráví o lásce. Jde o jakési zápisy o skandálu, který se kolem Tajné knihy strhl.
romantika

Panoptikum české

127 Kč
Prokletí ohně - 20%
"Česká Barbara Erskinová" vypráví svůj první příběh… Osud, kletbu, staletou nenávist… to všechno může zlomit láska. Příběh pro ženy.
romantika
Ukázky

Prokletí ohně

149 Kč
119 Kč
Citová divočina - 11%
(1x)
Další kniha jedné z nejčtenějších českých autorek. Příběh čtyř kamarádek o cestě za štěstím a hledání sebe sama.
romantika

Citová divočina

152 Kč
135 Kč
Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění
(1x)
Hrdinka ženského románu Agáta Pierotová vyrůstá v rodině, kde matka je bohyně a otec ušlápnutý pod jehlovým podpatkem matčina luxusního střevíčku. Agáta však sní o tom, že ona to jednou v manželství povede jinak.
romantika
Ukázky

Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění

159 Kč
Nezlomená osudem
(2x)
Dvacet let života hrdinky Zuzany, která zjistí, že "zdravý" partnerský vztah na bázi patriarchální modelu muže živitele a ženy v domácnosti, je nefunkční. Pro klid v rodině je ochotná snášet domácí násilí až do dne, který jí změní celý život.
romantika

Nezlomená osudem

124 Kč
S námi tančí někdo třetí - 11%
Autorka Helena Loginová vypráví ve své knize s humorem a ironií, jak to chodí v obyčejném životě, že láska může být žebříkem k výšinám, ale vždycky to nakonec dopadne tak napůl, a to je dobře.
romantika

S námi tančí někdo třetí

237 Kč
210 Kč
Odvážným (ženám) patří svět - 20%
Chcete žít nudně a nesamostatně, nebo se raději vydáte na dobrodružnou pouť životem? Kdy budete mít čas vystrčit hlavu nad hladinu a konečně být taky sama sebou? Autorka téhle knihy na to dává jasnou a srozumitelnou odpověď: TEĎ!
romantika
Ukázky

Odvážným (ženám) patří svět

149 Kč
119 Kč
Morová rána - 11%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika

Morová rána

178 Kč
158 Kč
Příručka špatné matky - 6%
(2x)
Připadáte si stará na to, abyste po vodce zvracela, anebo příliš mladá, abyste se stala matkou? Každého z vás osloví vtipné a zároveň moudré vyprávění o mateřství a dětství v jeho nejrozmanitějších podobách.
romantika

Příručka špatné matky

219 Kč
206 Kč
Dokud jsme naživu - 11%
Příběh Judith, mladé dívky z chudého předměstí Barcelony, která se shodou náhod dostane do blízkosti obdivované slavné autorky ženských románů a obrátí tím – a nejen svůj – život úplně naruby.
romantika

Dokud jsme naživu

53 Kč
47 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>