Nejprodávanější tituly - září 2015
ostatní

Jaromír Joo. Zpověď principála - 11%
Tradiční cirkus žije. Co o něm ale ví současný člověk v době informačních technologií? To co si vygoogluje, to co ho v prvních pár vteřinách zaujme v televizním spotu na či na YouTube.
ostatní
Ukázky

Jaromír Joo. Zpověď principála

225 Kč
200 Kč
Legiobanka - 11%
Drobná, leč informacemi a fotografiemi nabitá publikace vypravuje příběh československých legií a budování jejich bankovního ústavu.
ostatní

Legiobanka

248 Kč
220 Kč
Marek z Aviana – patron a štít Evropy - 11%
Tato skromná práce o životě a díle Karla Domenica Cristoforiho zvaného Marek z Aviana byla napsána k příležitosti oslav výročí bitvy u Vídně. Autorem je katolický kněz František Janovský.
ostatní

Marek z Aviana – patron a štít Evropy

126 Kč
112 Kč
Před obzorem - 11%
(1x)
Známá rozhlasová novinářka a spisovatelka se v roce významného životního jubilea ohlíží za svým životem, který je stejně nevšední a zajímavý jako sama autorka.
ostatní

Před obzorem

179 Kč
159 Kč
Recykliteratura - 11%
(2x)
Recykliteratura je hledáním překvapivých souvislostí, kontrastů a absurdit. V nejšťastnějších případech se rodí obrázky, které čtenáře nebo diváka nutí domýšlet, co jim předcházelo a co po nich bude následovat.
ostatní

Recykliteratura

314 Kč
279 Kč
Trénink je rozhovor - 11%
(4x)
V současné době asi není v České republice trenér, který by k pozitivním metodám výcviku měl tolik co říct jako RNDr. František Šusta.
ostatní

Trénink je rozhovor

359 Kč
319 Kč
Život je sacra zajímavej - 11%
(7x)
Deset let v trapistickém klášteře naučilo Karla Satoriu mnohem víc než jen naslouchat tichu, učilo jej především umět život, umět svůj čin, porozumět zadání svého života.
ostatní

Život je sacra zajímavej

170 Kč
151 Kč
Výcvik psa k dokonalé poslušnosti - 14%
(1x)
Velkou předností této knížky je, že ji může používat opravdu každý a to kdekoli a kdykoli, pro psy jakéhokoli plemene, různých povah a stáří.
ostatní

Výcvik psa k dokonalé poslušnosti

278 Kč
239 Kč
Vybrané kapitoly z dějin kultury - 11%
(1x)
Autorka se zabývá historickými aspekty dějin výtvarného umění a hudby a snaží se poskytnout ucelený přehled o vývoji nejdůležitějších oblastí umění a kultury zejména v Evropě a v naší zemi. Vhodné především pro studenty gymnázií a středních škol.
ostatní

Vybrané kapitoly z dějin kultury

252 Kč
224 Kč
Korespondence T.G. Masaryk - Slované, Poláci, Rusové a Ukrajinci - 11%
V rámci širšího projektu přináší tato kolektivní monografie analýzy styků T. G. Masaryka s Poláky a prvních etap vývoje jeho vztahů s Rusy a Ukrajinci.
ostatní

Korespondence T.G. Masaryk - Slované, Poláci, Rusové a Ukrajinci

288 Kč
256 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 564 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 57 > >>