Nejprodávanější tituly v roce 2015
beletrie

Pohádka o králi Karlovi IV. - 11%
(1x)
Další z řady Dějiny pro nejmenší.

Po Pohádce o Bruncvíkovi přichází autor s příběhem císaře Karla IV, který nese název Pohádka o králi Karlovi. Je to opět obrázkový příběh s minimem textu určený dětem od tří let.

beletrie

Pohádka o králi Karlovi IV.

179 Kč
159 Kč
Stropy - 6%
(5x)
Další román autorky bestselleru "Rok perel". Vnitřní drama prózy se odehrává v psychiatrické léčebně, která se stává místem exponovaných mezilidských vztahů, místem trýznivých otázek i odpovědí na životní traumata.
beletrie

Stropy

212 Kč
199 Kč
Velikonoční knížka - 11%
(2x)
Začalo jaro a brzy budou Velikonoce... Malířka, ilustrátorka a kmenová autorka Baobabu Tereza Říčanová navázala na svou Vánoční knížku a očima svých dětí sleduje velikonoční rodinné události, slavení křesťanských svátků i lidových venkovských zvyků.
beletrie

Velikonoční knížka

134 Kč
119 Kč
Až včera dorazíš - 6%
(1x)
Dvanáctiletá Miranda začne zničehonic zažívat spoustu podivných věcí. A tak se vydává na napínavou cestu, během které do sebe začne všechno zapadat a na jejímž konci stojí fascinující odhalení.
beletrie

Až včera dorazíš

220 Kč
207 Kč
Černá kniha - 6%
(2x)
Mistrovský román jedinečným způsobem kombinuje příběhy a vyprávěcí postupy blízkovýchodních literatur s postmoderním stylem psaní. Autor je nositelem Nobelovy ceny za literaturu.
beletrie

Černá kniha

338 Kč
318 Kč
Darda - 11%
(4x)
Po bestselerech Hrdý Budžes (jenž se proslavil také jako činohra s vynikající Barborou Hrzánovou v hlavní roli) a Oněgin byl Rusák (v divadelní režii Jana Borny) přichází závěrečná část autorčiny volné trilogie Darda.
beletrie

Darda

233 Kč
207 Kč
Království na konci cesty - 6%
Třetí díl "křižácké trilogie", v němž se Arn vrací roku 1192 ze Svaté země do götlandského kláštera Varnhem a po překonání nových nesnází konečně uzavře sňatek s milovanou a věrnou Cecílií.
beletrie

Království na konci cesty

338 Kč
318 Kč
Lumpíček a Rošťanda - 14%
Oblíbená autorka Zuzana Pospíšilová tentokrát vypráví o lese, kde kromě stromů, rostlin a lesních zvířat žijí také skřítkové. Lumpíček je samá lumpárna a Rošťanda vyvádí jednu rošťárnu za druhou. A co teprve když se ti dva seznámí!
beletrie
Ukázky

Lumpíček a Rošťanda

204 Kč
175 Kč
Pole a palisáda - 20%
(2x)
Nová, ryze autorská verze pověsti o Libuši si z klasických předloh vybírá motivy, jež slouží moderně vyprávěnému příběhu. Urban látku neironizuje, přesto ji zbavuje vlasteneckého patosu a modeluje z ní portrét silné, cílevědomé ženy.
beletrie
Ukázky

Pole a palisáda

50 Kč
40 Kč
Prodavači ostatků - 30%
(5x)
Děj historického románu se odehrává v polovině 14. století. Martin ze Svolna odchází do Paříže na studia, ale dostane se do konfliktu s inkvizicí. Potlouká se proto po francouzském venkově ve společnosti obchodníka s falešnými ostatky svatých.
beletrie
Ukázky

Prodavači ostatků

229 Kč
160 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100