Nejprodávanější Kniha v roce 2015

Malevil
(3x)
Společenská fikce světově proslulého francouzského spisovatele se odehrává převážně v sedmdesátých letech 20. století, ale končí o celá desetiletí později.

Malevil

448 Kč
Mega hustej nářez
(1x)
Napjatě očekávaný závěr trilogie Bratrstvo krve, který jeho autor dopsal v dešti kulek na své brazilské misi.

Mega hustej nářez

246 Kč
Zázemí
(9x)
Druhá kniha autorky románu Hruškadóttir (2008), jednoho z nejúspěšnějších prozaických debutů posledních let, oceněného Cenou Jiřího Ortena.
Ukázky

Zázemí

144 Kč
Zvlčení
(1x)
Próza Zvlčení nahlíží do života dvou rodin: lidské a vlčí. Jejich příběhy se pokradmu přibližují, až dojde k tajemnému prolnutí. A kdesi v pozadí je slyšet baladický tón starých legend.

Zvlčení

233 Kč
Horečka
(1x)
Jediný prozaický text, který se zachoval v pozůstalosti básníka (1940-1965) považovaného za nejvýznamnějšího českého představitele "beat generation".

Horečka

221 Kč
Migréna
(2x)
Ve své knize světoznámý neurolog Oliver Sacks netradičně pojednává o migréně. Detailním přiblížením této nemoci ukazuje životně důležité sdělení organismu, kterému je nutno naslouchat, porozumět mu a adekvátně na ně reagovat.

Migréna

377 Kč
Diagnostika dítěte předškolního věku

Populárně-naučná publikace je určena především učitelkám MŠ a rodičům. Přináší návod, jaké oblasti vývoje u dítěte sledovat, co by dítě v kterém věku mělo umět.

Diagnostika dítěte předškolního věku

359 Kč
Modlitba argentinských nocí
(3x)
Nebudu nikdy dobrým teologem, pokud budu jen studovat názory jiných, psát vybroušené rešerše a nikdy nepocítím žízeň živé bytosti po Bohu. Pokud budu svět zkoumat jen z vnějšku, jako nezávislý a nezaujatý novinář, nikdy jej nepostihnu.

Modlitba argentinských nocí

151 Kč
Brno a okolí Ottův turistický průvodce
Ottův turistický průvodce se zaměřuje na nejvýznamnější přírodní i historické památky v Brně a okolí.

Brno a okolí Ottův turistický průvodce

79 Kč
Základy. Knihy I-IV
První IV. knihy Základů geometrie a matematiky Eukleidese z Alexandrie (asi 365-280). Eukleidovy "Základy" se zabývají jen těmi geometrickými objekty, které lze umístit do zorného polegeometrů. "Základy" jsou komentované Petrem Vopěnkou.

Základy. Knihy I-IV

230 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100