Nejprodávanější Kniha v roce 2015
děti a mládež

Návrat s plnou parádou - 6%
Strážce se vrací do Vaucansonu, neboť chce nalézt právní důkazy, které by zbavily Delacourta vlastnictví Donžonu. Kačer Herbert se snaží vniknout do města, kde není vítán, pomocí zázračného lektvaru, který mu změní obličej v masku smrti...
děti a mládež

Návrat s plnou parádou

253 Kč
238 Kč
Neviditelné město - Akta Joshua
Napínavý příběh pro dospívající čtenáře oživený blogovými záznamy, fiktivními výstřižky z tisku i zajímavými fakty z mayské historie je založen na prastarém mayském proroctví, obsaženém v kodexu Ix, o zkáze světa, která má nastat v prosinci roku 2012.
děti a mládež
Ukázky

Neviditelné město - Akta Joshua

168 Kč
Svatba s překážkami - 6%
Isis se má proti své vůli provdat za Strážce Donžonu. Strážce si ale na věno musí půjčit a do zástavy dává Donžon. Pokud půjčku včas nesplatí, připadne Donžon Vilému Delacourtovi...
děti a mládež

Svatba s překážkami

253 Kč
238 Kč
Kámen a flétna a to ještě není všechno III. - 6%
Závěrečný díl kultovního románu-pohádky německé fantaskní literatury. Ústřední postavou je mladík, jemuž dal otec jméno Naslouchač, a osud mu opravdu přál: zdědil tajuplný a všemi barvami hrající kámen a magickou stříbrnou flétnu.
děti a mládež

Kámen a flétna a to ještě není všechno III.

304 Kč
286 Kč
Skutečný příběh Cílka a Lídy - 11%
(4x)
Fotografický komiks pro děti od všestraného umělce Františka Skály. Unikátním způsobem v něm zachytil dobrodružnou pouť bezstarostného chlapíka Cílka, který vyšel jednoho letního rána navštívit svou přítelkyni poustevnici Lídu.
děti a mládež

Skutečný příběh Cílka a Lídy

522 Kč
464 Kč
Zobrazuji 241 - 250 z 245 položek
<< < 1 .. 23 24 25