Nejprodávanější tituly v roce 2015
osobní rozvoj

Bůh chodí po světě vždycky inkognito - 11%
(15x)
Kniha autora mezinárodního bestselleru Muž, který chtěl být šťastný je poutavým a inspirativním příběhem, který otevírá cestu k nejhlubším úvahám o nás samotných.
osobní rozvoj

Bůh chodí po světě vždycky inkognito

268 Kč
238 Kč
Umění milovat - 11%
(2x)
Láska ve všech svých formách představuje základ tvořivé síly, aktivní péči o život, odpovědnost za život a úctu k životu. Praktický prožitek lásky má podobu čistě osobního zážitku, jenž může pociťovat pouze každý sám a ze svého nitra.
osobní rozvoj

Umění milovat

224 Kč
199 Kč
Síla introvertů - 11%
(2x)
Konečně kniha, která se zabývá vnímavou polovinou lidí – introverty - se všemi jejich silnými stránkami a bariérami v komunikaci s druhými i sebou samými.
osobní rozvoj

Síla introvertů

269 Kč
239 Kč
Debordelizace hlavy - 11%
(1x)
Kniha vám poradí, jak využít větší kapacitu svého mozkového potenciálu.
osobní rozvoj

Debordelizace hlavy

359 Kč
319 Kč
Jak prokouknout druhé lidi - 14%
(1x)
Nechte si poradit od Joea Navarra, bývalého agenta kontrarozvědky FBI a uznávaného experta na neverbální chování. V knize vysvětluje, jak rychle "přečíst" druhé lidi.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak prokouknout druhé lidi

352 Kč
303 Kč
Kniha o štěstí - 11%
(1x)
V Knize o štěstí se věnuje otázce, která je stará jako lidstvo samo: co je štěstí a jakými prostředky jej lze dosáhnout.
osobní rozvoj

Kniha o štěstí

313 Kč
278 Kč
Děláme si to doma sami - 11%
(1x)
Doma se dá vyrobit téměř všechno, od luxusní pěsticí kosmetiky přes léčivé extrakty k prevenci běžných neduhů až po čisticí prostředky pro domácnost, které překvapí svým jednoduchým složením a zároveň nekompromisním účinkem.
osobní rozvoj
Ukázky

Děláme si to doma sami

358 Kč
318 Kč
Erkenne dein Ziel - 11%
Německá verze nejúspěšnější knihy Zdeňky Jordánové Poznej svůj cíl. Kniha vypráví o životních souvislostech a upozorňuje na základní úkol každého člověka - projevit se! Populárně-psychologický rádce.
osobní rozvoj

Erkenne dein Ziel

297 Kč
264 Kč
Dokonalý život - 20%
Kniha ukazuje důležitou cestu k osobní svobodě a nezávislosti a nenápadnou, nenásilnou formou předává vědomosti o principech budování vlastní kariéry, dosahování skutečného úspěchu a štěstí.
osobní rozvoj
Ukázky

Dokonalý život

229 Kč
183 Kč
Král, Válečník, Kouzelník, Milovník - 11%
(1x)
Tato kniha se snaží znovuobjevit, posílit a podpořit mužnost v mužích. Podle autorů je mužství utvořeno čtyřmi archetypickými mužskými energiemi, které jsou všem mužům vrozené a slouží různým účelům.
osobní rozvoj

Král, Válečník, Kouzelník, Milovník

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 422 položek
<< < 1 2 3 4 .. 43 > >>