Nejprodávanější tituly v roce 2015
diety

Otázky kolem celiakie - 11%
Celiakie není nijak vzácné onemocnění. Předpokládá se, že v České republice jejími různými formami trpí 40 – 50 tisíc lidí, z nichž většina o svém onemocnění ani neví.
diety

Otázky kolem celiakie

164 Kč
146 Kč
Výživa pro dokonalou kondici a zdraví - 20%
Publikace známého odborníka na výživu přístupnou formou popisuje nejnovější vědecké objevy a názory, a to především v kontextu se zdravím, a tím pádem tedy s fyzickou a psychickou kondicí a pohodou, která se označuje stále používanějším výrazem „wellness“.
diety
Ukázky

Výživa pro dokonalou kondici a zdraví

132 Kč
106 Kč
Dieta každý druhý den - 11%

Dieta pro všechny, kdo nesnášejí diety! Jediná vědecky prokázaná půstová dieta.

diety

Dieta každý druhý den

260 Kč
231 Kč
Obezita. Malými krůčky k velké změn - 11%
Zkušená psycholožka a autorka mnoha bestellerů o hubnutí Iva Málková podává v první části knihy srozumitelnou formou praktický návod na změnu životního stylu včetně „nácviku vůle“. Zabývá se i změnou nevhodných myšlenek, emocí a chování.
diety

Obezita. Malými krůčky k velké změn

174 Kč
154 Kč
Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí
Kniha je univerzálním průvodcem pro všechny, kteří chtějí hubnout s rozumem a přitom si pochutnat, pro ty, kteří si chtějí váhu udržet, i pro ty, kdo s váhou problémy nemají, ale chtějí žít zdravě.
diety

Nakupujeme s rozumem, vaříme s chutí

269 Kč
Zdravé hubnutí po porodu - 20%
Máte pár kilo navíc, malé miminko a rozhodně nechcete slyšet o držení složitých diet? Víte, že zdravá výživa je pro vaši rodinu důležitá, ale netušíte, odkud začít? V tom případě vám přijde tato publikace vhod.
diety
Ukázky

Zdravé hubnutí po porodu

135 Kč
108 Kč
Dieta u chronických onemocnění ledvin - 11%
Tato příručka je určena především nemocným s chorobami ledvin a jejich partnerům a rodinám. Jejím cílem je stručné a jasné vysvětlení zásad zdravé výživy při chronickém onemocnění ledvin, léčeném konzervativně, bez dialýzy.
diety

Dieta u chronických onemocnění ledvin

164 Kč
146 Kč
Bezlepková dieta - 11%
Kuchařka zaměřená na bezlepkovou dietu přináší kolem 150 receptů na pečivo, polévky, knedlíky, masové pokrmy, sladká jídla a pomazánky. Moderní recepty dietní sestry jsou doplněné radou lékaře.
diety

Bezlepková dieta

133 Kč
118 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 18 položek
<< < 1 2