Nejprodávanější e-knihy v roce 2015
děti a mládež

Příšerné příběhy z temného tunelu - 20%
(2x)
Třetí várka "příšerných příběhů" pro mladé čtenáře se tentokrát veze po kolejích, v kupé strašidelného vlaku.
děti a mládež
Ukázky

Příšerné příběhy z temného tunelu

169 Kč
135 Kč
Kluk v sukních - 20%
Další třeskutě zábavná i dojemná knížka britského herce, scenáristy a spisovatele Davida Walliamse, autora bestselleru Babička drsňačka a Pan Smraďoch.
děti a mládež
Ukázky

Kluk v sukních

178 Kč
142 Kč
Příšerná teta - 20%
(1x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
děti a mládež
Ukázky

Příšerná teta

198 Kč
158 Kč
Učedník - 20%
Než mu schopnost přivolávat démony obrátila život naruby, byl Fletcher prostým kovářským pomocníkem. Nyní se má stát válečným mágem a bojovat proti divokým orkům, kteří ohrožují jeho vlast.
děti a mládež
Ukázky

Učedník

149 Kč
119 Kč
Bambulka a kouzelný plamínek - 20%
(15x)
Příběh čarodějnické holčičky Bambulky, určený především starším předškolním a mladším školním dětem. První z řady příběhů malé čarodějky Bambulky. V tomto příběhu zažívá Bambulka nejedno dobrodružství ve světě fantazie.
děti a mládež
Ukázky

Bambulka a kouzelný plamínek

89 Kč
71 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
děti a mládež
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Americké krásky - 20%
(1x)
Další kniha autora Mládí v hajzlu, C. D. Payna. Chcete se dozvědět, jak spolu souvisí milostný život patnáctiletých dvojčat Toni a Cary a americká prezidentská kampaň?
děti a mládež
Ukázky

Americké krásky

99 Kč
79 Kč
Manžel, který štěká, taky kouše
Když šestnáctiletá Sonja otěhotní, převrátí jí to život naruby. Rodiče se za její poklesek stydí, takže ji jednak odklidí k tetě do jiného města a jednak ji přinutí, aby dala dítě k adopci. Sonja jim to nikdy neodpustí. Příběh pro dospívající dívky.
děti a mládež
Ukázky

Manžel, který štěká, taky kouše

169 Kč
Bambulka v zemi skřítků - 20%
(9x)
Druhý příběh Bambulky. Tentokrát se o prázdninách dostane až do země malých lidiček, kde pomůže skřítkovi Merlíkovi zachránit zemi před zlými skřety.
děti a mládež
Ukázky

Bambulka v zemi skřítků

89 Kč
71 Kč
Brenda Veliká - 20%
(5x)
Brendě je šestnáct, je tlustá, ve škole je outsider a o kvalitách jejího společenského života svědčí fakt, že na Facebooku má čtyři přátele – autistického bratrance a tři amatérské korejské stepaře, které zná jen díky YouTube.
děti a mládež
Ukázky

Brenda Veliká

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 21 položek
<< < 1 2 3 > >>