Nejprodávanější audioknihy ke stažení v roce 2015
sci-fi a fantasy

Pohádky pro benjamínky silničního provozu - 20%
Pohádky o pravidlech a o bezpečnosti silničního provozu. Autoři Jaromír Čermák a Ilja Kučera. Čtou Karel Beníško, Josef Beyvl, Jiřina Bohdalová, Eduard Dubský, Štěpánka Haničincová, Karel Höger, Lubomír Lipský, Dagmar Sedláčková.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pohádky pro benjamínky silničního provozu

69 Kč
55 Kč
RUR - 20%
Utopické RUR (Rossum’s Universal Robots, Rossumovi univerzální Roboti) je v pořadí třetí drama Karla Čapka, časově mu předcházely komedie Lásky hra osudná a Loupežník.
sci-fi a fantasy
Ukázky

RUR

229 Kč
183 Kč
Asfalt I. - 20%
(2x)
Pět žoldáků proti celému peklu. Noe může rovnou začít stloukat nový škuner. Protože tenhle svět utone v krvi...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Asfalt I.

190 Kč
152 Kč
Dobrodružství Huckleberryho Finna - 20%
Tato vrcholná práce americké literatury 19. století o osudech dvou podnikavých chlapců je nabitá napětím, humorem a neodolatelnou hravostí. Zvláště v Hucku Finnovi vytvořil autor typ nekonvenčního klukovského hrdiny, který s vtipem řeší podivné události
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dobrodružství Huckleberryho Finna

99 Kč
79 Kč
Skřítek Nils - 20%
(1x)
Poslechněte si soubor dosud nevydaných nezapomenutelných dobrodružství od Astrid Lindgrenové – osm neobyčejných příběhů o dětech a jejich kamarádech z pohádkového světa.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Skřítek Nils

149 Kč
119 Kč
Vynález zkázy - 6%
Vědeckofantastický dobrodružný román Vynález zkázy napsal J. Verne v roce 1896. Hlavního hrdinu profesora Rocha, vynálezce mimořádně výbušné látky, zastihneme v tomto zpracování ve chvíli, kdy je unesen pomocí ponorky z nervového sanatoria...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Vynález zkázy

195 Kč
183 Kč
Líheň I. - 20%
(5x)
První díl této zběsilé akční jízdy byl recenzenty přirovnáván jak k filmům o nesmrtelném Rambovi, tak i ke knihám Jiřího Kulhánka, dalšího krále české akční školy.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Líheň I.

225 Kč
180 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 17 položek
<< < 1 2