Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2015
ostatní

Touha jménem Einodis - 11%
Původní český komorní muzikál Letní scény Divadla Ungelt pro Martu Kubišovou a Anetu Langerovou. Příběh inspirovaný nevšedním osudem baronky Sidonie Nádherné, poslední majitelky zámku Vrchotovy Janovice.
ostatní

Touha jménem Einodis

341 Kč
303 Kč
Václav Havel - 11%
(3x)
Václav Havel znal spisovatelku Edu Kriseovou z disentu. Prožila s ním nejbouřlivější revoluční týdny a stala se nejprve jeho poradkyní a potom ředitelkou odboru Stížností a milostí na Pražském hradě.
ostatní

Václav Havel

269 Kč
239 Kč
Tančím tak rychle, jak dokážu - 6%
(1x)
Autobiografická zpověď úspěšné emancipované ženy, scenáristky a režisérky newyorské televize, která mobilizovala všechny síly své osobnosti, aby dokázala žít bez návykových medikamentů.
ostatní

Tančím tak rychle, jak dokážu

382 Kč
359 Kč
Masaryk aktuální - 6%
Přednášky promlouval Milan Machovec v letech 1993-1994 ve vlastním bytě k tématu Masaryk aktuální. Na 4 CD se profesor Machovec věnuje T.G. Masarykovi v těchto oblastech: Čím je dnes aktuální TG.M.?; Masaryk proti všem; Poslancem Říšského sněmu ...
ostatní

Masaryk aktuální

417 Kč
392 Kč
Jiří Šalamoun ... a ještě tohle! - 11%
Jiří Šalamoun slaví v letošním roce osmdesáté narozeniny. Tento osobitý a jedinečný grafik je znám po celé Evropě, po dlouhou dobu působil jako profesor nejen v Čechách, ale i v Německu.
ostatní

Jiří Šalamoun ... a ještě tohle!

171 Kč
152 Kč
Vánoce s Františkem Nepilem - 11%
Výběr povídek s vánoční tematikou (od Adventu až po Silvestr z knih Dobré a ještě lepší jitro, Dobrou a ještě lepší neděli plus ještě něco navíc. To vše v autorově neopakovatelném podání a protknuto melodiemi známých koled.
ostatní

Vánoce s Františkem Nepilem

206 Kč
183 Kč
Můj život po životě - 11%
Osmého prosince 2012 praskla Michalu Vieweghovi aorta. V nemocnici ho půl hodiny marně oživovali, a jak říká doktor Skalský, kdyby se rozhodli Michala neoperovat, nebylo by to nic proti standardním medicínským postupům. Jenže to zkusili...
ostatní

Můj život po životě

202 Kč
179 Kč
Jako Čuk a Gek
Ne každý má ten dar vykřesat jiskřičku humoru i z té nejvšednější a nejbanálnější situace. Petru Novotnému a Františku Ringo Čechovi však toto nadání rozhodně nechybí. Dokládá to i jejich osobitý cestopis, jenž se dočkal i své knižní podoby.
ostatní

Jako Čuk a Gek

179 Kč
Bylo to na váš účet - 11%
Jedna z nejvýznamnějších rozhlasových her Ludvíka Aškenazyho vychází z Aškenazyho povídek, konkrétně z povídky Vajíčko. Dodnes patří k tomu nejlepšímu, co v oblasti rozhlasové dramatiky vzniklo.
ostatní

Bylo to na váš účet

179 Kč
159 Kč
Nebojte se klasiky! Giacomo Puccini: Turandot - 11%
Slavný operní příběh v dramatizaci Jana Jiráně podle původního libreta s ukázkami nejslavnějších hudebních pasáží zpívaných tentokrát v italštině.
ostatní

Nebojte se klasiky! Giacomo Puccini: Turandot

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 25 položek
<< < 1 2 3 > >>