Nejprodávanější tituly v roce 2015
ekonomie

Inteligentní investor - 14%
(2x)
V knize nejvýznamnějšího investičního poradce 20. století se dozvíte od nejzasvěcenějšího „guru investování“, jak se jako investor, makléř nebo investiční poradce vyhnout závažným chybám a jaké dlouhodobě úspěšné strategie při investování uplatnit.
ekonomie

Inteligentní investor

697 Kč
599 Kč
Trénink techniky řeči - 11%
Jediná komplexní tréninková učebnice mluvní techniky u nás je určena všem, kteří chtějí hovořit kultivovaným a zvučným hlasem, potlačit zvukovou monotónnost svého projevu a posílit vyzařování své osobnosti.
ekonomie

Trénink techniky řeči

314 Kč
279 Kč
Investiční strategie pro třetí tisíciletí
Osvědčený plně zaktualizovaný investiční bestseller známého autora je určen laikům i profesionálům a poskytuje velmi čtivou formou základní praktické informace o investičním managementu.
ekonomie

Investiční strategie pro třetí tisíciletí

179 Kč
Marketing neziskových organizací - 20%
Kniha podává ucelený pohled na to, jak v současné době funguje marketing a marketingová komunikace v prostředí neziskových organizací.
ekonomie
Ukázky

Marketing neziskových organizací

69 Kč
55 Kč
Všechno je jinak - 20%
(3x)
Co když je všechno jinak, než se na první pohled zdá? Ve společnosti roste napětí. Nepokoje se šíří Evropou. Jedna krize střídá druhou. Možná se blíží kolaps eurozóny. Jak to skončí? Vstupujeme do nové éry?
ekonomie
Ukázky

Všechno je jinak

229 Kč
183 Kč
Jak z dobré firmy udělat skvělou - 14%
Výzkumný tým porovnával firmy, které se z dobrých staly skvělými, s pečlivě vybranou skupinou porovnávaných společností, kterým se přeměna z dobrých na skvělé nepodařila. V čem byl rozdíl?
ekonomie

Jak z dobré firmy udělat skvělou

455 Kč
391 Kč
Účetnictví pro úplné začátečníky 2015 - 20%
Chcete se naučit účetnictví a jste naprostý laik, začátečník, student či rekvalifikovaný pracovník? Doporučujeme osvojit si základy účetnictví s předkládanou publikací.
ekonomie
Ukázky

Účetnictví pro úplné začátečníky 2015

186 Kč
149 Kč
Intuitivní marketing prodává - 20%
Předkládaná kniha vám řekne, jak prostřednictvím moderních technologií a internetu, ale i tradičně tváří v tvář, oslovit nejen rozum, ale také instinkty a emoce klientů a dosáhnout tak prodejního a podnikatelského úspěchu.
ekonomie
Ukázky

Intuitivní marketing prodává

140 Kč
112 Kč
Tajemství skvělých prezentací Steva Jobse - 20%
(1x)
Světově populární prezentace Steva Jobse, zakladatele a ředitele společnosti Apple, se staly novým zlatým standardem. Tato kniha vám krok za krokem ukáže, jak můžete techniky Steva Jobse využít při svých vlastních vystoupeních.
ekonomie
Ukázky

Tajemství skvělých prezentací Steva Jobse

297 Kč
238 Kč
Life management - 20%
Potýkáte se s nedostatkem času, energie, pořádku a pohody ve svém životě? Pak je tato kniha určena právě vám! Life management je jasným a srozumitelným návodem, jak si v současném hektickém světě vytvořit fungující a jednoduchý životní styl.
ekonomie
Ukázky

Life management

161 Kč
129 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 161 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>