Nejprodávanější tituly v roce 2015
kuchařky

Zdravě a syrově
(1x)
Výpravná a zasvěcená kniha Zdravě a syrově je o způsobu stravování, který je zároveň životní cestou. Na více než stovce receptů ukazuje směr, kterým se můžete vydat a při němž zjistíte, že vnese do vašeho života nové radosti.
kuchařky

Zdravě a syrově

314 Kč
Hojnost
Yotam Ottolenghi se po úspěchu svých restaurací a knih řadí ke světovým kulinářským špičkám. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také osobitý přístup k vaření zeleninových jídel. V publikaci naleznete 120 jedinečných zeleninových receptů
kuchařky

Hojnost

449 Kč
Snídaně u Florentýny
(1x)
Říká se: Snídani sněz celou, o oběd se poděl s přítelem a večeři přenech nepříteli. Když budete vařit podle této kuchařky, půjdete si pro nášup ke snídani a rozhodně se nebudete chtít dělit o svůj oběd.
kuchařky
Ukázky

Snídaně u Florentýny

494 Kč
Kafíčko a vše, co je sladkého
Knížka Kafíčko Magdaleny Dobromily Rettigové poprvé a naposled vyšla v roce 1845. Jak napovídá její podtitul, obsahuje recepty či praktické návody nejen na přípravu kávy, ale i kakaa, čokolády, čaje, punče, různých zákusků, dortů nebo zmrzliny.
kuchařky

Kafíčko a vše, co je sladkého

144 Kč
500 paleo receptů
Na rozdíl od jiných diet, kde hrozí, že budete jíst chemicky upravené potraviny a umělá sladidla, je PALEO dieta založená na tom, co jedli naši předkové.
kuchařky

500 paleo receptů

404 Kč
Polévky
První kniha Apetitu, která zahřeje Druhá z řady kuchařek z Edice Apetit vám nabídne 168 stran prověřených receptů. První kuchařka, kde si svoji polévku vybere opravdu každý - obsahuje vše od nejobyčejnějších receptů na bramboračku až po vybrané delikatesy.
kuchařky

Polévky

359 Kč
Sladká kuchařka
Sladká kuchařka z produkce “Jamie Oliver`s FOOD Tube” od Cupcake Jemmy ukazuje klasické i zcela nové recepty, které dodají šmrnc vašemu pečení
kuchařky

Sladká kuchařka

240 Kč
Příběh čaje
(7x)
Velká obrazová publikace, v níž čtenář nalezne nespočet zajímavostí o čaji, o jeho barvité tisícileté historii a také o originální kultuře a filozofii, která je s ním spojena.
kuchařky

Příběh čaje

849 Kč
Pečeme z kvásku
Zdravé recepty s odborným doprovodem MUDr. Judity Hofhanzlové. Od autorky knižního bestselleru Víme, co jíme.
kuchařky

Pečeme z kvásku

449 Kč
Kitchenette
Originální kniha, která je komplexním dílem autorky (texty, fotografie a food styling) vám v běhu všech čtyř ročních dob nabídne klasická jídla, trochu exotiky, spoustu sladkého a také nepřeberné možnosti.
kuchařky

Kitchenette

404 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 141 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 15 > >>