Nejprodávanější knihy v roce 2015
romantika

Nezlomená osudem
(2x)
Dvacet let života hrdinky Zuzany, která zjistí, že "zdravý" partnerský vztah na bázi patriarchální modelu muže živitele a ženy v domácnosti, je nefunkční. Pro klid v rodině je ochotná snášet domácí násilí až do dne, který jí změní celý život.
romantika

Nezlomená osudem

124 Kč
Křižovatky žen - 11%
Společná publikace dvou úsměvných novel, jejichž hlavními hrdinkami jsou ženy. Ačkoli jejich problémy jsou zcela rozdílné, spojuje je odvaha a chuť nevzdávat se.
romantika

Křižovatky žen

89 Kč
79 Kč
Šerif z Thunder Pointu - 11%
Zástupce šerifa Mac McCain dohlíží na městečko Thunder Point i na své tři děti, které vychovává sám. Konečně se ale zdá, že i on našel štěstí po boku dlouholeté kamarádky Giny Jamesové...
romantika
Ukázky

Šerif z Thunder Pointu

251 Kč
223 Kč
Božský cizinec - 11%

Božská kombinace sexu, drzosti a emocí! Sara Dillonová, nadaná finanční asistentka, se při útěku od svého nevěrného přítele přestěhuje do NY. Unavená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků.

romantika

Božský cizinec

358 Kč
318 Kč
Božský hráč - 11%

Známe už Božského bastarda. Poznali jsme Božského cizince. A teď nadešel ten pravý čas poznat Willa, Božského hráče.

romantika
Ukázky

Božský hráč

358 Kč
318 Kč
Pro lásku ke koním - 11%
První kniha ze série Jinny z Finmory.
romantika

Pro lásku ke koním

169 Kč
150 Kč
Matka v koncích - 11%
Kniha je volným pokračováním knihy Matka v krizi.
romantika

Matka v koncích

152 Kč
135 Kč
Jako můry za světlem - 11%
Jolana, Vilemína, Irma, Pavlínka, každá je jiná povahou, inteligencí i vzhledem. Neměly by nic společného, kdyby nenarazily na muže, který převrátil jejich život vzhůru nohama. Tím je charismatický a dobře situovaný Viktor.
romantika
Ukázky

Jako můry za světlem

242 Kč
215 Kč
Cena mého života - 11%
Tina se narodila na chudém předměstí bývalé nigerijské metropole. Maminka jí umřela při porodu dalšího sourozence a s novou macechou si nepadly do oka. Dívka sní o tom, že uteče z domu, a její přání se v podstatě splní...
romantika

Cena mého života

89 Kč
79 Kč
Marnivá sezona - 11%
Dávno neplatí, že na prahu padesátky má mít žena ambice už se jen v klidu dožít důchodu, hlídat výprodeje v supermarketech a starat se o vnoučata. A i kdyby ano, určitě se tím neřídí Hilda, hlavní hrdinka knihy Marnivá sezona.
romantika

Marnivá sezona

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>