Nejprodávanější Kniha v roce 2015
romantika

Ohnivý ostrov - 11%
Tilly se naivně domnívá, že si ji Jasper vzal z lásky. Brzy pozná, že manžel je lhář a násilník. Při jedné z potyček vznikne požár a Jasper uhoří. Tilly se bojí obvinění z vraždy a raději prchá na vzdálený Ohnivý ostrov.
romantika
Ukázky

Ohnivý ostrov

260 Kč
231 Kč
Sex zero sex
(1x)
Strhující příběh, který se odehrává střídavě v Čechách a u Rudého moře, je plný exotiky, poznávání, humoru, vášně i erotiky. Ponoříte se do šťavnatých, nebývale intimních, s humorem i nadsázkou vylíčených zážitků zralé vdané Evropanky.
romantika

Sex zero sex

44 Kč
Čas mezi námi - 11%
(1x)
Středoškoláci Anna a Bennett se správně nikdy neměli potkat. Ona žije v roce 1995 v malém městečku poblíž Chicaga, on v roce 2012 v San Francisku. Bennett však disponuje zcela výjimečnou schopností: dokáže cestovat časem i prostorem.
romantika
Ukázky

Čas mezi námi

233 Kč
207 Kč
Vůně pouštní růže - 11%
Před dvaceti lety nalezli Fanny jako nemluvně u brány kláštera. Dospěla a nyní odhodlaně pátrá po svém původu, i když jako jediné vodítko jí slouží náramek ze skleněných perel.
romantika
Ukázky

Vůně pouštní růže

242 Kč
215 Kč
Panoptikum české
(1x)
Panoptikum české je volným pokračováním Tajné knihy, na rozdíl od ní však nevypráví o lásce. Jde o jakési zápisy o skandálu, který se kolem Tajné knihy strhl.
romantika

Panoptikum české

127 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 35 položek
<< < 1 2 3 4