Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2015

Jeremy Clarkson - Vím, že máš duši - 11%
Jeremy Clarkson (Zbyšek Horák) vtipně vypráví o svých oblíbených autech, letadlech, lodích a jiných strojích.

Jeremy Clarkson - Vím, že máš duši

248 Kč
220 Kč
Láska, vztahy a přátelství - 11%
Toltécká tradice říká, že k naší pravé povaze nás vede štěstí, svoboda a láska.

Láska, vztahy a přátelství

269 Kč
239 Kč
Mrtvá šelma - 6%
Detektivka od legendy české fantastiky Jiřího W. Procházky a Kláry Smolíkové, oblíbené autorky populárně naučných knih pro děti. Autorská dvojice spojila své síly a čtenáře tedy čeká napětí, akce, svérázný humor i promyšlený příběh.

Mrtvá šelma

212 Kč
199 Kč
Pohádkové prázdniny u přednosty Drahoráda - 11%
Třetí audiokniha příběhů z železniční stanice Záhořice, kde je přednostou pan Otakar Drahorád, co má dráhu nade všechno rád. Ale úplně nejvíc má rád svou početnou rodinu a vnoučatům koupil vyřazený vagón první třídy.

Pohádkové prázdniny u přednosty Drahoráda

224 Kč
199 Kč
Vánoční příběhy Sherlocka Holmese - 11%
Druhého dne Vánoc se doktor Watson vydal popřát Sherlocku Holmesovi vše nejlepší a našel ho, jak zkoumá ošuntělý, prstěný tvrďák, který nalezl poslíček Peterson na ulici společně s tučnou vánoční husou.

Vánoční příběhy Sherlocka Holmese

134 Kč
119 Kč
Zaklínač - Bouřková sezóna - 11%
Zaklínač Geralt. Muž, jehož posláním je chránit obyčejné lidi před magicky stvořenými nestvůrami. Mutant, který má za úkol zabíjet nepřirozené bytosti. Používá magická znamení, kouzelné lektvary a chloubu každého zaklínače – dva meče.

Zaklínač - Bouřková sezóna

359 Kč
319 Kč
Pán ohně - 11%
(4x)
Čínský detektiv Li Jen pátrá spolu s americkou soudní lékařkou Margaret Campbellovou po vrahovi vysoce postaveného vládního vědce, jehož děsivě ohořelá, doutnající mrtvola byla nalezena v pekingském parku.

Pán ohně

251 Kč
223 Kč
Poslední kapka - 11%
(1x)
Řekněme si to na rovinu: Greg se nikdy nezmění. Někdo by to ale měl vysvětlit jeho otci. Ten si stále myslí, že ještě může svého syna vychovat a udělat z něj opravdového muže.

Poslední kapka

179 Kč
159 Kč
Fifty Shades of Grey: Padesát odstínů šedi - 11%
Strhující erotický román o temných touhách v každém z nás… Když se dvaadvacetiletá studentka literatury Anastasia vydává na pohovor s mladým podnikatelem Christianem Greyem, netuší, že potká muže, který jí změní život i hodnoty.

Fifty Shades of Grey: Padesát odstínů šedi

359 Kč
319 Kč
Zvěrolékař a kočičí historky - 11%

Četba jedné z mnoha knih populárního britského spisovatele a veterináře. Rozhlasová nahrávka z roku 2012 v režii Vladimíra Ruska.

Zvěrolékař a kočičí historky

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 208 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 21 > >>