Nejprodávanější tituly v roce 2015
počítače

BIM projektování v ArchiCADu
V učebnici je popsána tvorba jednoduchého objektu rodinného domu včetně projektové dokumentace. Pro jeho tvorbu autoři využívají jak obecných 3D modelovacích prvků, tak i výrobků od konkrétních dodavatelů stavebních komponent.
počítače
Ukázky

BIM projektování v ArchiCADu

314 Kč
Internet a proměny práva
Jeden z celosvětově uznávaných odborníků na IT právo předkládá studii, ve které se zamýšlí nad způsobem, jakým internet působí na právo a soudobou společnost, a naopak, jak se společenské vztahy a hodnoty odráží ve virtuální rovině.
počítače

Internet a proměny práva

357 Kč
SEO
Technologie Search Engine Optimization (zkráceně SEO) je metodika vytváření a upravování webových stránek takovým způsobem, aby jejich forma a obsah byly vhodné pro automatizované zpracování v internetových vyhledávačích.
počítače
Ukázky

SEO

212 Kč
CSS a XHTML
Chcete-li se pustit do vytvoření vlastního webu či ohromovat své okolí vlastními profesionálními a dynamickými webovými stránkami, a nejste si přitom zcela jisti postupy, pak jednoduše nemůžete ponechat stranou tohoto průvodce, který vás provede krok za krokem kompletní tvorbou webových stránek.
počítače

CSS a XHTML

233 Kč
Word 2007 pro pokročilé
Kniha Word 2007 pro pokročilé je zaměřena především na ty čtenáře, kteří chtějí pomocí Wordu vytvořit dokonalé dokumenty a umět tak rychle zpracovat i velké a složité texty jako jsou knihy, diplomové práce či právní normy.
počítače
Ukázky

Word 2007 pro pokročilé

208 Kč
FrontPage 2003
Publikace z pera zkušeného autora popisuje postupně vytváření webových stránek (včetně textu, obrázků, odkazů, tabulek a rámců), jejich zahrnutí do webu a správu struktury webu (použití složek, kontrolu odkazů).
počítače
Ukázky

FrontPage 2003

149 Kč
Excel 2000, 2002, 2003
Skvělá učebnice základů programování v Excelu. Nejprve se naučíte vytvářet makra pomocí záznamníku, poté vás autor seznámí s vývojovým prostředím Excelu a s principy jazyka Visual Basic for Applications.
počítače
Ukázky

Excel 2000, 2002, 2003

132 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 47 položek
<< < 1 .. 3 4 5