Nejprodávanější tituly v roce 2015
romantika

Pro lásku ke koním - 11%
První kniha ze série Jinny z Finmory.
romantika

Pro lásku ke koním

169 Kč
150 Kč
Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění
(1x)
Hrdinka ženského románu Agáta Pierotová vyrůstá v rodině, kde matka je bohyně a otec ušlápnutý pod jehlovým podpatkem matčina luxusního střevíčku. Agáta však sní o tom, že ona to jednou v manželství povede jinak.
romantika
Ukázky

Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění

159 Kč
Něco za něco - 14%
(6x)
Poutavý román, ve kterém autorka s nevšedním porozuměním, psychologickými znalostmi a řemeslnou zručností, líčí příběh jednoho rozpadajícího se manželství z pohledu tří žen - manželky, milenky a tchýně.
romantika

Něco za něco

232 Kč
199 Kč
Matka v koncích - 11%
Kniha je volným pokračováním knihy Matka v krizi.
romantika

Matka v koncích

152 Kč
135 Kč
Slavnosti krokodýlů
Sophiino dětství je poznamenáno despektem a pohrdáním, Krokodýlovo, jak Sophie svého manžela nazývá, naopak opičí mateřskou láskou, štědře dotující jeho ničím neopodstatněné sebevědomí.
romantika
Ukázky

Slavnosti krokodýlů

155 Kč
Jako můry za světlem - 11%
Jolana, Vilemína, Irma, Pavlínka, každá je jiná povahou, inteligencí i vzhledem. Neměly by nic společného, kdyby nenarazily na muže, který převrátil jejich život vzhůru nohama. Tím je charismatický a dobře situovaný Viktor.
romantika
Ukázky

Jako můry za světlem

242 Kč
215 Kč
Rusovláska - 20%
Když Tereza přijde o práci asistentky, přemýšlí, kde vzít rychle peníze na živobytí. Její přítel fotograf odjel dělat reportáž do zahraničí, a ona si musí poradit sama. Proto se nechá zaměstnat jako domina, ...
romantika
Ukázky

Rusovláska

129 Kč
103 Kč
Cena mého života - 11%
Tina se narodila na chudém předměstí bývalé nigerijské metropole. Maminka jí umřela při porodu dalšího sourozence a s novou macechou si nepadly do oka. Dívka sní o tom, že uteče z domu, a její přání se v podstatě splní...
romantika

Cena mého života

89 Kč
79 Kč
Marnivá sezona - 11%
Dávno neplatí, že na prahu padesátky má mít žena ambice už se jen v klidu dožít důchodu, hlídat výprodeje v supermarketech a starat se o vnoučata. A i kdyby ano, určitě se tím neřídí Hilda, hlavní hrdinka knihy Marnivá sezona.
romantika

Marnivá sezona

179 Kč
159 Kč
Ohnivý ostrov - 11%
Tilly se naivně domnívá, že si ji Jasper vzal z lásky. Brzy pozná, že manžel je lhář a násilník. Při jedné z potyček vznikne požár a Jasper uhoří. Tilly se bojí obvinění z vraždy a raději prchá na vzdálený Ohnivý ostrov.
romantika
Ukázky

Ohnivý ostrov

260 Kč
231 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 56 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 > >>