Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2015

Červenka
(7x)
Neústupný detektiv se potýká s tragickým dědictvím norské minulosti, zradou ve vlastních řadách, abstinencí i láskou. Třetí případ Harryho Holea vychází jako audiokniha poprvé současně s vydáním českého překladu románu Červenka.

Červenka

269 Kč
Goldstein píše dceři
Prvotinou Goldstein píše dceři započala autorka Irena Dousková řadu populárních knih se silnými autobiografickými rysy – Hrdý Budžes, Oněgin byl Rusák a Darda.

Goldstein píše dceři

248 Kč
Ostrov šedých mnichů
(4x)
Detektivní příběh dvojnásobné držitelky ceny Jiřího Marka, tentokrát k poslechu! Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena...

Ostrov šedých mnichů

242 Kč
Píseň písní

Krása veršů, která k nám doléhá ze vzdálených časů, umocněná nepřekonatelným překladem Jaroslava Seiferta, promlouvá k vnímavým srdcím dnešních čtenářů se stejnou nádherou a tajemností, jak to činí již stovky let.

Píseň písní

161 Kč
Nebezpečné známosti
(2x)
Moderní zpracování podle nového překladu světoznáméh příběhu o lásce a krutých milostných intrikách ve výpravné dramatizaci s Vilmou Cibulkovou, Jiřím Dvořákem, Klárou Issovou, Janem Medunou, Kristýnou Frejovou a Igorem Barešem.

Nebezpečné známosti

314 Kč
Vyhnání Gerty Schnirch
(3x)
Noc z 30. na 31. 5. 1945. Gerta Schnirch, matka několikaměsíční dcerky, je jen s osobními věcmi „odsunuta" společně s ostatními brněnskými Němci směrem na Vídeň.

Vyhnání Gerty Schnirch

314 Kč
Ať žije Žeryk! aneb 85 let spolu
Žeryk má narozeniny: oslavte je s ním v těch nejlepších scénkách!

Ať žije Žeryk! aneb 85 let spolu

210 Kč
Bohové Gothamu
Historická detektivka odehrávající se v New Yorku poloviny 19. století ukazuje kromě brutálního zločinu také atmosféru a politickou situaci doby, problémy přelidněného města i počátky místního policejního sboru.

Bohové Gothamu

179 Kč
Čarodějův učeň
(6x)
Kouzelný příběh o Krabatovi, který se na prahu dospělosti přiblížil temným silám a je jimi fascinován, dokud nepozná, že jej mohou zahubit.

Čarodějův učeň

359 Kč
Devatero pohádek
Karel Čapek psal pohádky jednotlivě, a trochu v jiném pořadí, než potom vyšly v knize: Devatero pohádek plus jedna od Josefa Čapka jako přívažek. Jako první napsal Velkou kočičí pohádku...

Devatero pohádek

206 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 210 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 21 > >>