Nejprodávanější tituly v roce 2015

Petr Chobot, já a sny
(1x)

Pokračování nevšedního příběhu dvou lidí, dvou bytostí, odehrávajícího se už nejenom ve sféře astrální, ale nyní s větší intenzitou i v realitě fyzické.

Petr Chobot, já a sny

162 Kč
Písání
Absurdní krátké texty a básničky jsou postaveny především na vynalézavé hře s jazykem a popírání obvyklých forem, dějů a spádu příběhů.
Ukázky

Písání

178 Kč
Praha v srdci
Praha v srdci, to je 189 příběhů, které se v Praze odehrály v průběhu posledních dvou set let. Ukazují, že nedávná minulost je stejně dramatická a spletitá jako ta středověká.

Praha v srdci

359 Kč
Svatý grál - 30%
Další příběh série V tajných službách Otce vlasti začíná v roce 1368, kdy dominikán Pavel jako agent císaře a krále Karla IV. zařizuje v Římě císařskou korunovaci jeho čtvrté manželky Alžběty Pomořanské.
Ukázky

Svatý grál

179 Kč
125 Kč
Šikulové slaví Vánoce
(1x)
Tvořte s námi! Knižní podoba oblíbeného televizního cyklu Šikulové přináší řadu návodů na skvělé výrobky a všechny jsou vyzkoušené v praxi. Tentokrát je pro vás připraveno speciální vánoční vydání.

Šikulové slaví Vánoce

134 Kč
Šógunova dcera
Autorka Laura Joh Rowlandová nás opět uchvátí mistrně vykreslenou atmosférou dávného Japonska, dvorských intrik a třesku samurajských mečů. A nechybí ani špetka tajemna a mystiky, protože ne všichni nepřátelé nutně musejí být z masa a kostí.
Ukázky

Šógunova dcera

280 Kč
Špína
(1x)
Policista Bruce se ve vnitřním monologu, do kterého vstupuje i cizopasník, kterého v sobě nosí, odhaluje jako bezskrupulózní mizera, což neznamená, že by žil v prostředí plném andělů. Welsh nezůstává nic dlužen své pověsti kronikáře lidské spodiny
Ukázky

Špína

338 Kč
Václav II. Král na stříbrném trůnu
(1x)
V monografii předposledního přemyslovského panovníka autor přináší nové pohledy založené na několikaletém studiu pramenů i moderní literatury.

Václav II. Král na stříbrném trůnu

423 Kč
Borelióza
Publikace je věnována dvěma metodám přírodní léčby lymské boreliózy - přírodní prevenci a bylinné léčbě.
Ukázky

Borelióza

269 Kč
Kalibánova válka
(1x)
Na Ganymedu, obilnici vnějších planet, je příslušnice Marťanské vesmírné pěchoty svědkem zmasakrování své čety nestvůrným supervojákem. Na Zemi se vlivná politička zoufale snaží zabránit meziplanetárnímu válečnému konfliktu.

Kalibánova válka

359 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>