Nejprodávanější tituly - říjen 2016
sci-fi a fantasy

Brisingr. Inheritance, Book Three - 11%
Anglické vydání třetího dílu světově úspěšné fantasy o chlapci a jeho dračici. Navazuje na předchozí díly Eragon a Eldest.
sci-fi a fantasy

Brisingr. Inheritance, Book Three

419 Kč
372 Kč
Garfield se vybarvuje - 11%
Vázaná a barevná edice, ve které znovu vycházejí první dva příběhy z Garfielda: Garfield přibírá na váze a Garfield v nadživotní velikosti. Tentokrát vychází barevně a spojené dohromady, do jedné „dárkové“ knihy.
sci-fi a fantasy

Garfield se vybarvuje

350 Kč
311 Kč
Nadělat prachy - 11%
Další z knih známého autora Terryho Pratchetta. Kdo by si nepřál být tím mužem, který vede ankh-morporskou mincovnu a banku? Je to kšeft na celý život. Ale jak Vlahoš von Rosret velmi rychle zjistí, život nemusí být vždycky dlouhý ...
sci-fi a fantasy

Nadělat prachy

266 Kč
236 Kč
Rádio Svobodný Albemuth - 6%
(2x)
Philip K. Dick se ve svém románu, který vznikl v roce 1976, ale publikován byl až po autorově smrti, vrací k tématu svých vrcholných děl Valis a Temný obraz.
sci-fi a fantasy

Rádio Svobodný Albemuth

202 Kč
190 Kč
Sága o Hervaře - 11%
(2x)
Mytická sága patřící mezi klasická díla literatury starého Severu.
sci-fi a fantasy

Sága o Hervaře

300 Kč
266 Kč
Harry Potter and the Deathly Hallows - 6%
(3x)
Anglické vydání sedmé a závěrečné knihy z řady příběhů a Harrym Potterovi, ve kterém mladý čaroděj svede rozhodující souboj s černým mágem Voldemortem.
sci-fi a fantasy

Harry Potter and the Deathly Hallows

594 Kč
559 Kč
Skutečný příběh Cílka a Lídy - 11%
(4x)
Fotografický komiks pro děti od všestraného umělce Františka Skály. Unikátním způsobem v něm zachytil dobrodružnou pouť bezstarostného chlapíka Cílka, který vyšel jednoho letního rána navštívit svou přítelkyni poustevnici Lídu.
sci-fi a fantasy

Skutečný příběh Cílka a Lídy

522 Kč
464 Kč
Hostina pro vrány- část druhá - 11%
Čtvrtá kniha epického fantasy eposu odehrávajícího se ve světě temného středověku, mezi statečnými rytíři, mocnými čaroději, draky, zlovlky a čarostromy...
sci-fi a fantasy

Hostina pro vrány- část druhá

310 Kč
275 Kč
Valis - 6%
(5x)
Jeden z nejkontroverznějších románů Philipa K. Dicka. Co se stane, když jistá náboženská sekta tak dlouho hledá Mesiáše, až ho nalezne ve dvouletém dítěti, které jim potvrdí, že celá zemská civilizace je odpradávna řízena inteligencí z vesmíru?
sci-fi a fantasy

Valis

220 Kč
207 Kč
Hráči z Titanu - 11%
(1x)
Jeden z románů, které Philipa K. Dicka proslavily. V této černé komedii se populace zeměkoule, zdevastovaná válkou se slimákovitými obyvateli Titanu, kvůli neopatrnému použití chemických zbraní stane téměř sterilní.
sci-fi a fantasy

Hráči z Titanu

205 Kč
182 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 250 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 > >>