Nejprodávanější e-knihy - říjen 2016

Tiché dívky
(2x)
Provokativní, ambiciózní a nezapomenutelný příběh si zamilují čtenáři Iana Rankina, Joa Nesboho a Grega Ilese.
Frank Rath si myslel, že když odevzdal odznak detektiva, vraždami už se nebude muset zabývat.
Ukázky

Tiché dívky

199 Kč
Poslední zkouška
(1x)
Sebastian Bergman čelí dosud nejnebezpečnějšímu protivníkovi: nesmírně inteligentnímu sériovému vrahovi se zvláštním posláním. Kdo šlápne vedle jako první?
Ukázky

Poslední zkouška

229 Kč
Münsterův případ - 30%
(4x)
Když čtyři důchodci slaví výhru v loterii, teče alkohol proudem. Závratná radost však netrvá dlouho. Pár hodin po bujaré oslavě je totiž jeden ze seniorů nalezen mrtvý. Byl ubodán zezadu přímo ve svém bytě.
Ukázky

Münsterův případ

199 Kč
139 Kč
Jáchymovští démoni - 30%
(3x)
Mladý rytíř Jiří Adam z Dobronína se stane písařem Královské komory a jeho úkolem je dohlížet na pořádek v Údolí svatého Jáchyma, kde se podařilo nalézt stříbro.
Ukázky

Jáchymovští démoni

199 Kč
139 Kč
Hluboká práce
(4x)
Hluboká práce vám umožní rychle pochopit složité koncepty a vytvářet lepší výstupy v kratším čase, díky čemuž se zlepšíte v tom, co děláte, a získáte pocit skutečného naplnění z mistrně odvedené práce. Jde vlastně o jakousi superschopnost („nové IQ“)
Ukázky

Hluboká práce

239 Kč
Poslední aristokratka
(61x)
František Antonín hrabě Kostka z Kostky je potomek šlechtického rodu, žijící v New Yorku. Po pádu komunistického režimu se s americkou manželkou Vivien a dcerou Marií (III.) vrací do Čech, aby převzal rodové sídlo.
Ukázky

Poslední aristokratka

160 Kč
Vášnivý hříšník
Třetí ze série Vášnivý doplní a završí příběhy tří kamarádek, které se po divokém flámu v Las Vegas ráno probudily vdané za tři neodolatelné muže.

Ukázky

Vášnivý hříšník

199 Kč
Jak to vidí Šichtařová
(6x)
Ty nejzásadnější texty posledních let o společnosti, politice i ekonomice v podání Markéty Šichtařové. Autorka několika bestsellerů, publicistka, nositelka ceny čtenářů Magnesia Litera, známá ekonomka a popularizátorka světa peněz s přispěním svého m
Ukázky

Jak to vidí Šichtařová

171 Kč
Aristokratka ve varu
(34x)
Aristokraté jsou v ohrožení, ale situace Marie Kostkové z Kostky je o to těžší, že denně potkává členy své bláznivé rodiny a k tomu několik střelených zaměstnanců "nejchudšího zámku v Čechách".
Ukázky

Aristokratka ve varu

150 Kč
Útěk
(12x)
Román o nenaplněných touhách a o rozhodující, ale často ošidné roli přátelství v našich životech.
Ukázky

Útěk

199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>