Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - říjen 2016
detektivky

Vrazi bez tváře - 6%
(3x)
První případ komisaře Kurta Wallandera.
detektivky

Vrazi bez tváře

254 Kč
239 Kč
Paganiniho smlouva - 11%
(6x)
Po neuvěřitelném světovém úspěchu knihy Hypnotizér se Lars Kepler vrací v plné síle. Jedné letní noci je nalezena mrtvá žena na velké lodi. Její plíce jsou plné vody, ale na oblečení nebo na zbytku těla není po vodě ani stopy ...
detektivky

Paganiniho smlouva

332 Kč
295 Kč
Anatomie lži - 6%
(3x)
Bestseller Dana Browna. V románu, kde jedna dramatická událost střídá druhou, vypráví strhující příběh o vědeckém objevu, který zásadně mění pohled na život na Zemi i ve vesmíru.
detektivky
Ukázky

Anatomie lži

423 Kč
398 Kč
Syn
(1x)
Sonny je ideální vězeň. V moderní, přísně střežené věznici Staten se těší značné oblibě, neboť slouží ostatním vězňům jako zpovědník.
detektivky
Ukázky

Syn

359 Kč
Hrůzostrašné povídky
(1x)
V anglicky mluvících zemích dobře známý a oblíbený spisovatel Dan Angus, přezdívaný skotský Stephen King, se českému čtenáři poprvé představuje se svou knihou Hrůzostrašné povídky. Milovníci hororového žánru nebudou zklamáni.
detektivky

Hrůzostrašné povídky

179 Kč
Podfuk s diamanty - 37%
Bonviván, světák, labužník a příležitostný detektiv Sam Lewitt se opět vrací z Los Angeles do kouzelné a sluncem zalité Provence.
detektivky
Ukázky

Podfuk s diamanty

158 Kč
99 Kč
Čtvrtá oběť - 11%
Druhý případ detektiva Liho Jena a americké soudní lékařky Margaret Campbellové.
detektivky

Čtvrtá oběť

296 Kč
263 Kč
Podfuk na Korsice - 6%
(1x)
Podfuk na Korsice, volné pokračování knih Podfuk jako víno a Podfuk v Marseille, je ryzím potěšením v provensálském stylu, při jehož čtení se vám budou sbíhat sliny v ústech a zároveň se budete skvostně bavit. Peter Mayle je opět ve výborné formě ...
detektivky

Podfuk na Korsice

161 Kč
151 Kč
Bílá lvice - 6%
(2x)

Třetí díl ze série o případech komisaře Wallandera. V poklidném kraji jižního Švédska zmizí Louisa Akerblomová, realitní makléřka, opora metodistické církve, manželka a matka. Neexistuje žádné vysvětlení ani motiv.

detektivky

Bílá lvice

280 Kč
263 Kč
Žena s mateřským znaménkem - 6%
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.
detektivky

Žena s mateřským znaménkem

229 Kč
215 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 66 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>