Nejprodávanější tituly - říjen 2016
česká

Skoro tucet
(2x)
Další kniha Pavla Čecha přináší jedenáct kreslených příběhů pro malé i velké čtenáře.
česká

Skoro tucet

351 Kč
Směšné lásky
(2x)
Směšné lásky — sedm povídek, jejichž námětem je láska zasazená do komických souvislostí, anebo spíš to, co lidé v komických souvislostech pokládají za pokus o milostný vztah.
česká

Směšné lásky

317 Kč
Sněhurka
Adaptace a zmodernizovaná verze oblíbené pohádky bratří Grimmů, publikované poprvé v roce 1812. Příběh je obohacen půvabnými ilustracemi Manuely Adriani, umělkyně s výjimečným citem, která dokázala zachytit nejoblíbenější pasáže a charaktery příběhu.
česká

Sněhurka

449 Kč
Sněhurka, jakou svět neviděl!
Ve sbírce povídek Sněhurka, jakou svět neviděl! paroduje autor žánry fantasy, sci-fi, horor, slasher, steampunk, detektivku, růžovou knihovnu, ruské byliny, orientální cestopis, pohádky atd. Nechybí ani UFO, major Gagarin, Olgoj Chorchoj.
česká

Sněhurka, jakou svět neviděl!

143 Kč
Straka na šibenici
(1x)
Porozumět vlastnímu životu a najít sám sebe nemusí nutně znamenat výhru.
česká
Ukázky

Straka na šibenici

189 Kč
Střepy času, krajin, konspirací / Nalezený deník - 51%
V krátkých prózách se protnou místo, čas, historická postava s postavou fiktivní. Toto protnutí snad spustí fantazii čtenáře směrem do historie i směrem do krajiny.
česká

Střepy času, krajin, konspirací / Nalezený deník

183 Kč
89 Kč
swingeři.cz
Už jste zažili vzrušující plánování, složité domlouvání a někdy i příjemné zakončení swingers párty? Pak se při čtení této knihy, psané s autorce vlastním humorným nadhledem, zaručeně pobavíte.
česká
Ukázky

swingeři.cz

195 Kč
swingeři.cz - tak si to dočteme
Chcete si dočíst „swingery.cz“? Příběhy, které z nich byly pro svou pikantnost vyřazeny? Příběhy plné odvážných myšlenek a (ne)smělých činů? Tak si to tedy dočteme… ale pozor, nejde o lásku, nejde o romantiku, jde pouze o sex.
česká
Ukázky

swingeři.cz - tak si to dočteme

148 Kč
Šílená hudebka
Známá a populární spisovatelka Hangely Ann zabrousila tentokrát k velmi odvážnému tématu. Ani zdaleka netušíte, co se odehrává právě v těchto chvílích na druhých stupních základních škol při výukách hudebních výchov.
česká
Ukázky

Šílená hudebka

99 Kč
Školní strašidlo
Příběh je určen zejména začínajícím čtenářům (6–8 let), ale může se líbit i předškolákům – poslouží jim k seznámení se školním prostředím.
česká

Školní strašidlo

179 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>