Nejprodávanější Kniha - říjen 2016

Vida
Kniha volně navazuje na „povídkový románek“ Tomatom a „snový románek“ Sni. Jedná se o „obrazový románek“, příběh hledání přesvědčivé podoby spirituality v dnešním světě pomocí sérií kreseb, vytvářených během posledních pěti let.

Vida

206 Kč
Vina: Prométheovský úděl
Pocity viny či zahanbení prožije v životě snad každý. Pokud se ve vztahu k autoritám (ať již jsou jimi rodiče, společnost nebo Bůh) prohřešíme proti normám a pravidlům, zákonitě se dostaví pocit viny.

Vina: Prométheovský úděl

89 Kč
Viva Cuba Libre
Když opouštěly v lednu roku 1826 španělské oddíly svoji poslední pevnost na americkém kontinentě, zůstaly Španělsku na západní hemisféře dvě kolonie – Kuba a Portoriko. Důležitější byla Kuba, jíž Madrid také věnoval větší pozornost.

Viva Cuba Libre

269 Kč
Vizuální poezie

Mezioborová práce na pomezí teorie výtvarného umění a literatury se zabývá diachronickým výzkumem podstaty pojmu vizuální poezie.

Vizuální poezie

242 Kč
Všechno je jenom dvakrát
(5x)

V českém prostředí první vážný pokus zachytit problém morálního selhání člověka konfrontovaného s normalizační mašinérií sedmdesátých let.

Ukázky

Všechno je jenom dvakrát

332 Kč
Vyhoštěni z ráje
(1x)
Příběh rozvedené ženy středního věku, která se snaží za pomoci dospívající dcery vymanit ze svého jednotvárného životního stylu. Uvědomuje si, že není sama, kdo takový život prožívá, proto hledá a znovu nachází nejen nová přátelství, ale i lásku.

Vyhoštěni z ráje

224 Kč
Vyprávění starého sekerníka
Sbírka pohádek vychází z pověstí kraje Orlických hor a Podorlicka. Starý řemeslník, který putuje za prací od mlýna ke mlýnu, zná mnoho příběhů. V jeho vyprávění se setkáme s vodníky, mlynáři, myslivci, formany, voraři, dokonce i s drakem.

Vyprávění starého sekerníka

144 Kč
Vyšší bdělost / Malá učebnice bílé magie
(1x)
Dvě zásadní práce jednoho z předních okultních spisovatelů první poloviny 20. století.

Vyšší bdělost / Malá učebnice bílé magie

177 Kč
Vývoj batolete
Máte doma batole? Jistě se vám denně nad hlavou vznáší spousta otazníků. Jak má moje dítě jíst? Nevzteká se příliš? Nemělo by už chodit na nočník? Netrpí alergií? Jesle, školka, nebo chůva? Neublíží mu očkování?

Vývoj batolete

134 Kč
Wabi- sabi pro umělce, designéry, básníky a filozofy
Wabi- sabi, pojem japonské estetiky, lze ve zkratce vyložit jako přijetí věcí nedokonalých a prostých v jejich kráse.

Wabi- sabi pro umělce, designéry, básníky a filozofy

351 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>