Nejprodávanější tituly - listopad 2016
detektivky

Firewall
(2x)
Na ulici u bankomatu leží mrtvý muž. V ruce drží lístek. Z něj vyplývá, že měl na kontě 9 765 korun. Krátce předtím došlo v Ystadu k vraždě řidiče taxi. Pachatelkami jsou dvě dívky a zdá se, že je to nijak netrápí.
detektivky

Firewall

314 Kč
Noční pád
(3x)

Bud Mitchell a Jill Winslovová si jenom chtěli zpestřit mimomanželskou aférku a při západu slunce na pláži natočit vlastní lechtivý film. Pak ovšem oblohu náhle rozjasnil mohutný výbuch. Pár rychle popadl kameru a zmizel, než přijela policie.

detektivky

Noční pád

242 Kč
The Girl in the Spider´s Web

The girl w ith the dragon tattoo is back: Lisbeth Salander and Mikael Blomkvist return in a continuation of Stieg Larsson's Millennium series.

detektivky

The Girl in the Spider´s Web

539 Kč
Babičky - BOX
Siiri, Irma a Anna-Liisa na stopě! Neumíte i představit, že by mohlo v domově důchodců dojít k něčemu nezákonnému, ať už k podezřelému úmrtí, krádeži, obchodu s léky nebo podivné rekonstrukci?
detektivky

Babičky - BOX

711 Kč
Holmesova učednice
(1x)
Píše se rok 1915, když patnáctiletá Mary Russellová, která se po ztrátě rodičů nastěhuje k tetě na venkovskou farmu, potká starého pána zabývajícího se studiem včel a dá se s ním do řeči. Je to Sherlock Holmes na odpočinku....
detektivky
Ukázky

Holmesova učednice

358 Kč
Kritik - 25%
Druhý díl kriminální série Akta Enzo.
detektivky

Kritik

239 Kč
179 Kč
Michaela
Malý erotický horor začínajícího autora. S. je zločinec na útěku. Když se dostane do ženského kláštera v horách a je mu poskytnut azyl, zjišťuje, že přežít tu v klidu jediný týden může být nad lidské schopnosti – a že při tom brzy jde o život.
detektivky
Ukázky

Michaela

151 Kč
Tma
(4x)
Na Štědrý den objeví Christine Steinmeyerová, rozhlasová moderátorka z Toulouse, ve své poštovní schránce dopis od ženy, která v něm oznamuje svou sebevraždu. Christine je přesvědčená, že se dopis dostal do její schránky omylem. Chyba? Hoax?
detektivky

Tma

404 Kč
Zabij mě znovu
(3x)

Když Maggie Taylorová přijme v Manchesteru nové zaměstnání, je přesvědčená, že pro její rodinu je to krok správným směrem. Děti si zvyknou brzy, ovšem manžel Duncan už tak nadšený není. Jednou večer přijde Maggie z práce domů a zažije šok.

detektivky

Zabij mě znovu

269 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda
(4x)
Třetí díl světově úspěšné krimi trilogie Milénium. Lisbeth Salanderová plánuje pomstu. Chce se pomstít lidem, kteří se ji pokusili zabít, a také vládním institucím, které jí téměř zničily život ...
detektivky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

314 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 201 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 21 > >>