Nejprodávanější tituly - prosinec 2016
hudba

Nebojte se klasiky! - Bedřich Smetana
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Bedřicha Smetany se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy.
hudba

Nebojte se klasiky! - Bedřich Smetana

179 Kč
Výlov šuplíka
Miroslav Wanek patří k nejosobitějším a nejuznávanějším českým rockovým textařům. Kniha Výlov šuplíka nejen shrnuje jeho texty pro skupiny Už jsme doma, FPB, Divize T a Pluto, ale také mapuje Wanekovu tvůří kariéru v šesti obsáhlých rozhovorech.
hudba

Výlov šuplíka

253 Kč
Kryl
Třetí, rozšířené vydání knihy, která připomíná Kryla jako písničkáře a básníka, sběrnou metodou materiálů odhaluje mýty, omyly a scestná tvrzení, která jsou s ním stále spojována.
hudba
Ukázky

Kryl

75 Kč
No Future!
(1x)
Sex Pistols, Exploited, Clash a UK Subs sice reprezentují britský punk, ale jeho scéna je mnohem širší, patří k němu oi i anarcho punk. Knížka v rozhovorech s klíčovými protagonisty scény zachycuje vývoj ostrovního punku.
hudba

No Future!

358 Kč
1001 myšlenek: Umění a architektura
1001 myšlenek: Umění a architektura - audiokniha obsahuje myšlenky a pojmy z různých oblastí lidského vědění, nad kterými stojí za to uvažovat. Autor Robert Arp. Čte Gustav Bubník.
hudba
Ukázky

1001 myšlenek: Umění a architektura

250 Kč
Nemysli na to
Po úspěchu alba Kup si bicí! natočil výtvarník a básník Jiří Slíva své druhé album, které na rozdíl od debutu obsahuje výhradně nové písně. Ve studiu se opět sešli spřátelení špičkoví jazzoví hudebníci, aby zpěváka doprovodili v patnácti skladbách.
hudba

Nemysli na to

261 Kč
Eponym
Eponym se jmenuje koktejl, umíchaný principálem a hudebníkem Vlastimilem Třešňákem. Smíchal tři netradiční ženské hlasy (Martina Menšíková, Natálie Řehořová a Pavla Stránská) a přimixoval extrakt prvotřídních, převážně jazzových muzikantů.
hudba

Eponym

261 Kč
Lůzr frendly
Zralý debut jedinečného textaře, který přináší průřez svou desetiletou písničkářskou dráhou. Žánrově rozmanitý styl písní jde vždy ruku v ruce s nápaditým sdělením mísícím vtip i naléhavost, jazykovou tvořivost i pedantickou vycizelovanost.
hudba

Lůzr frendly

225 Kč
Nebojte se klasiky! 14 Gaetano Donizetti: Nápoj lásky
Slavný operní příběh v dramatizaci Jana Jiráně podle původního libreta s ukázkami nejslavnějších hudebních pasáží v podání největších českých operních pěvců!
hudba

Nebojte se klasiky! 14 Gaetano Donizetti: Nápoj lásky

206 Kč
Příběhy písní 3
První dvě části trilogie Příběhy písní vyšly v letech 2009 a 2011. Také ve třetím díle se Michal Bystrov vydává po stopách skladeb, na jejichž původní smysl, osudy či autory se dávno zapomnělo.
hudba

Příběhy písní 3

315 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 35 položek
<< < 1 2 3 4 > >>