Nejprodávanější hudba - prosinec 2016

Meditace s citerami - 11%
Album Jiřího Mazánka, hudebníka, etnomuzikologa a učitele jógy a tantry, obsahuje jeho tradiční duchovní a meditativní hudbu, tentokrát s výběrem citer z různých částí světa.

Meditace s citerami

270 Kč
240 Kč
Glamtronic - 11%
Parta s jazzovým hudebním zázemím opouští elektroswingovou vlnu a sebevědomě míří na širé vody. Album kapely, která umí s jiskrou a nadšením svojí radostnou muzikalitou spojit posluchače několika generací.

Glamtronic

269 Kč
239 Kč
Advent - 11%
Album Advent sice přináší záznam z adventního koncertu Javorů, avšak vedle lidových koled a zhudebněných básní se zimní tematikou nahrávka obsahuje i další známé písně z repertoáru sourozenců Ulrychových.

Advent

269 Kč
239 Kč
déja vu live - 11%
Pavol Hammel a Radim Hladík – dvě legendy československého rocku vydávají živé album, které nahráli v brněnském klubu Stará Pekárna v květnu 2007. Album dokazuje starou pravdu, že nemáme moc autorů a zpěváků jako Pavol Hammel a virtuózních kytaristů jako Radim Hladík.
Ukázky

déja vu live

269 Kč
239 Kč
Holobyt - 11%
Třetí album posouvá Martinu Trchovou k výraznější otevřenosti, po šesti letech hledání přináší dvanáct hudebně plnokrevných nadžánrových písní. Holobyt jako prázdný prostor, který lze znovu zabydlet a vykročit někam dál.

Holobyt

269 Kč
239 Kč
Nemysli na to - 11%
Po úspěchu alba Kup si bicí! natočil výtvarník a básník Jiří Slíva své druhé album, které na rozdíl od debutu obsahuje výhradně nové písně. Ve studiu se opět sešli spřátelení špičkoví jazzoví hudebníci, aby zpěváka doprovodili v patnácti skladbách.

Nemysli na to

261 Kč
232 Kč
O Tobje - 11%
O Tobje je výpovědí příběhů zachycených od roku 2012. Slezská písničkářka Beata Bocek a její čtvrté řadové album, které vibruje pozitivní energií písní vypadlých z tajemné skříně, kde leží i zápisník emocí, lásky, smutku, slz, strachu, ale i naděje...

O Tobje

269 Kč
239 Kč
V klíně rodných hor - 11%
(1x)
Verše Petra Bezruče, Josefa Kainara a Josefa Kaluse, texty lidových poetů z různých koutů Moravy i z východoslovenského Šariše, ale i jedna z Klářiných básnických prvotin: tento odkaz se stal inspirací pro hudební zpracování.

V klíně rodných hor

224 Kč
199 Kč
Velesu - 11%
Velesu vzývá pohanského boha. Tomáš Kočko se obrací k pánovi zásvětí, jenž střeží řád a čas. V krvi a duši nám tepe rytmus našich předků, jejich sny, radosti i strasti a obavy. I díky tomu devět autorských skladeb Tomáše Kočka dokáže zasáhnout každého posluchače.

Velesu

269 Kč
239 Kč
Antologie moravské lidové hudby 7 - 11%
Sedmý díl reflexe současné podoby lidového muzicírování ve velkých i menších moravských folklórních regionech. Písně o odchodu do vojenské služby a do války jsou v textech plné vzdoru a smutku, náladu mají většinou pochmurnou, ale někdy i rozvernou. Tento výběr nabízí posluchačům instrumentální, sólově i sborově chlapskými hlasy zpívané verbuňky a rekrutské písně.

Antologie moravské lidové hudby 7

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 53 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>