Nejprodávanější audioknihy na CD - prosinec 2016

Ve službách zla - 11%
(2x)

Cormoran Strike čelí pomstě v nejtemnějším případu své kariéry. Představte si, že obdržíte balíček s useknutou nohou… Neohroženou Robin, asistentku soukromého detektiva Cormorana Strika vyděsí záhadný balík k smrti. Jejího šéfa jen tak něco

Ve službách zla

350 Kč
311 Kč
Zvěrolékař a psí historky - 11%
(1x)
Jiří Lábus čte příběhy o psech z knihy populárního britského spisovatele a veterináře.

Zvěrolékař a psí historky

224 Kč
199 Kč
Škola Malého stromu - 11%
(4x)
Víte něco o duši amerických Indiánů? Víte, že stromy mluví? Víte, jak posílat zprávy prostřednictvím hvězd? Víte něco o smíchu a slzách v lidském srdci? Zaposlouchejte se do Školy Malého stromu a pochopíte pozoruhodnou jednotu člověka a přírody.

Škola Malého stromu

269 Kč
239 Kč
Sedmikráska - Staré německé pohádky - 11%

Kůže patří na buben, houslím strunky sluší, pohádka se povídá těm, kdo mají uši… Nechte na sebe promluvit podivuhodný svět starých pohádek – užijte si tucet známých i méně povědomých příběhů z různých dob a krajů Německa.

Sedmikráska - Staré německé pohádky

179 Kč
159 Kč
Chytré pohádky pro malé rozumbrady - 11%
Pohádky ze všech koutů světa vypráví Oldřich Kaiser.

Chytré pohádky pro malé rozumbrady

259 Kč
230 Kč
Ladislav Špaček – Úspěšný obchodní zástupce - 11%
Příručka pro obchodní zástupce, finanční poradce, realitní makléře, privátní bankéře a všechny ostatní, kteří chtějí být ve své profesi úspěšní. Jak dosáhnout úspěchu? Není to těžké. Je však potřeba se připravit. Stačí vědět, jak se chovat...

Ladislav Špaček – Úspěšný obchodní zástupce

314 Kč
279 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst - 6%
(1x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!

Dalajlamova kočka a umění příst

195 Kč
183 Kč
Podivná svatba na Lichnici - 11%
(1x)
Při ústupu českého vojska z Bavorska se dostane v Mühldorfu zádní voj do obležení. V něm bojuje i Oldřich z Chlumu. Rytířům se podaří probojovat na svobodu, ale i když by měli slavit, jejich velitelé Smil z Lichtemburka a Vok z Rožmberka jsou nervózní.

Podivná svatba na Lichnici

314 Kč
279 Kč
Sára - kniha první - 6%
(1x)
Sára je plachá, uzavřená desetiletá dívka, která není příliš šťastná. Má zlomyslného bratra, který ji neustále provokuje, kruté a bezcitné spolužáky a ve škole ji to moc nebaví. Je zkrátka jako mnoho jiných dnešních dětí.

Sára - kniha první

254 Kč
239 Kč
Kouzelný kalendář - 6%
(4x)
Dramatizace knihy slavného norského autora (např. Sofiin svět). V hlavních rolích Marek Eben, Tobiáš Vacek Libuše Šafránková, Josef Abrhám, Josef Somr. Hudba a texty písní Marek Eben. Vychází ve formátu CD-audio na třech discích.

Kouzelný kalendář

297 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 225 položek
<< < 1 2 3 4 .. 23 > >>