Nejprodávanější hudba - prosinec 2016
hudba

Znovu poprvé
Deváté studiové album folkrockové skupiny Oboroh dostalo název Znovu poprvé a obsahuje dvě instrumentální skladby a dvanáct písní – zčásti autorských, zčásti ze starých kancionálů. Reflektuje druhé „přípravné“ období křesťanského roku, advent, dobu ztišení, očekávání Spasitele a přípravy na Vánoce.
hudba

Znovu poprvé

269 Kč
Divné století
Divné století – tak se jmenuje jeden z nejslavnějších a současně nejzajímavějších projektů, ve kterém se spojilo hned několik osobností naší folkové scény.
hudba

Divné století

296 Kč
Tři čuníci
Na tomto CD hraje, zpívá a recituje Jaromír Nohavica, slova jsou složena Jaromírem Nohavicou, Karlem Plíhalem a Pavlem Dobešem. Na hudbě se podílel i am. trad. Bill Groggin's Goat.
hudba

Tři čuníci

242 Kč
Velký svět
Velký svět je deska, na které Ivo shrnuje svoji tvorbu. Narostlo množství osudů, potkaných příběhů, které Ivo zpracoval do svých písní.
hudba

Velký svět

224 Kč
Znovu
Znovu je název nejznámějšího Mikoláškova alba, které poprvé oficiálně vychází na CD a obsahuje 11 písní.
hudba

Znovu

180 Kč
Neslýchané

Rockové album skupiny Traband s názvem Neslýchané! plus DVD s názvem Neslyšené. Na CD Neslýchané! naleznete novější skladby skupiny Traband a DVD Neslyšené vám nabízí unikátní projekt –starší trabandí písně tlumočené slyšícími i neslyšícími tlumočníky do českého znakového jazyka.

hudba

Neslýchané

269 Kč
Platinum Collection
Hudební lahůdka, písně v provedení Ondřeje Havelky!
hudba

Platinum Collection

386 Kč
Říkadla a křikadla
CD patnácti písní a jednoho bonusu obsahuje především velkou dávku vtipné dětské poezie, kterou podtrhuje souznění tří zkušených muzikantů.
hudba

Říkadla a křikadla

179 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>