Nejprodávanější Kniha - prosinec 2016

Hilda se vrací
(3x)

Po fenomenálním úspěchu první knížky se modrovlasá rozumbrada vrací ve dvou nových dobrodružstvích!

Hilda se vrací

314 Kč
Život je jinde
(13x)
Román s doslovem Clauda Roye a Poznámkou autora.

Život je jinde

347 Kč
Jaro
(8x)
Jednoduchou řečí obrázků vypráví renomovaná autorka a ilustrátorka dětských knih Rotraut Susanne Bernerová příběhy všedního dne, obratně a vtipně splétá dohromady drobné epizody. Kniha je vynikající pomůckou sloužící k rozvíjení dětské fantazie.

Jaro

254 Kč
Způsoby vidění
(2x)
Jedna z nejinspirativnějších a nejvlivnějších knih o umění a vizualitě, která je právem považována za zakladatelskou klasiku oboru vizuálních studií.

Způsoby vidění

266 Kč
Stingl Miloslav
První autorizovaná biografie cestovatelské legendy Miloslava Stingla.
Ukázky

Stingl Miloslav

1 438 Kč
99 domů 2
(2x)
Druhý díl bestselleru 99 DOMŮ představuje dalších devadesát devět špičkových rodinných domů, které byly postaveny v uplynulých šesti letech v České republice.
Ukázky

99 domů 2

899 Kč
Praha neznámá
(4x)
Projděte se po netradičních místech a zákoutích hlavního města. Společně s autorem zhlédnete zašlou slávu Barrandovských teras nebo zavítáte do „Zlaté uličky“ ve Střešovičkách, kde vás nečekají davy turistů ani nemusíte platit vstupné.

Praha neznámá

359 Kč
Žítkovské bohyně
(72x)
Další román Kateřiny Tučkové, autorky bestselleru Vyhnání Gerty Schnirch, je fascinujícím příběhem o ženské duši, magii a zasuté části naší historie.
Ukázky

Žítkovské bohyně

382 Kč
Laskonky
Proč si neustále obouváme boty, které přece vždycky tlačily… Může existovat nevěra, která nezraňuje? Opravdu lze mít sex bez závazků? A kdy přijde po střídavé péči i střídavá povinnost a role rodičů se konečně vyrovnají?

Laskonky

224 Kč
Od hlouposti k šílenství
(2x)
Poslední dílo Umberta Eca je souborem malých intelektuálních potěšení, jde o výběr z knižně dosud nepublikovaných článků, které nashromáždily za patnáct let, kdy vycházely v tisku.

Od hlouposti k šílenství

358 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>