Nejprodávanější tituly - únor 2016
detektivky

Ohnivé znamení - 11%
(1x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
detektivky

Ohnivé znamení

403 Kč
358 Kč
Znamení rožmberské růže
(3x)
Oldřich z Chlumu narazí nedaleko hradu Bezdězu na umírajícího mnicha. Od něho se dozví, že se připravuje zavraždění Přemysla II. Otakara. Okamžitě odjíždí krále varovat. Na Pražském hradě dojde k vraždě muže, který mohl o spiknutí podat svědectví.
detektivky
Ukázky

Znamení rožmberské růže

199 Kč
Výjimeční lidé - 11%
(5x)
Sázka odstartuje pátrání biologa v nevyřešených francouzských případech v prvním dílu série Akta Enzo.
detektivky

Výjimeční lidé

269 Kč
239 Kč
Znesvěcený hrob
(2x)
Bratr Zdislav, někdejší templář, nyní člen řádu johanitů, se zabydlel v Uhříněvsi a právě se usilovně zabývá jejími opravami, když jej osloví rychtář blízkého města Kostelce nad Černými lesy.
detektivky
Ukázky

Znesvěcený hrob

179 Kč
Paganiniho smlouva - 11%
(6x)
Po neuvěřitelném světovém úspěchu knihy Hypnotizér se Lars Kepler vrací v plné síle. Jedné letní noci je nalezena mrtvá žena na velké lodi. Její plíce jsou plné vody, ale na oblečení nebo na zbytku těla není po vodě ani stopy ...
detektivky

Paganiniho smlouva

332 Kč
295 Kč
Ostrov šedých mnichů - 11%
(5x)
Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena a i po jedenácti letech zůstává její vrah neodhalen.
detektivky
Ukázky

Ostrov šedých mnichů

404 Kč
359 Kč
Děs - 20%
Temná zákoutí Paříže, chladnokrevný zabiják a spousta cynického humoru. Strhující a napínavý thriller, který se odehrává především v Paříži a New Yorku.
detektivky
Ukázky

Děs

209 Kč
167 Kč
Dívka, která si hrála s ohněm - 11%
(3x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.
detektivky

Dívka, která si hrála s ohněm

314 Kč
279 Kč
Krev prvorozených - 6%
(4x)

V Praze jste už možná byli mnohokrát, ale takhle ji určitě neznáte !

detektivky

Krev prvorozených

330 Kč
310 Kč
Neklidný muž - 6%
(9x)
Poslední případ světoznámého komisaře Wallandera. Jednoho zimního dne v roce 2008 zmizí vysloužilý vysoce postavený námořní důstojník v lese poblíž Stockholmu.
detektivky
Ukázky

Neklidný muž

280 Kč
263 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 144 položek
<< < 1 2 3 4 .. 15 > >>