Nejprodávanější tituly - březen 2016
detektivky

Ve slepé uličce - 11%
(4x)
5. případ komisaře Wallandera.
Léto roku 1994 patří k nejteplejším, jaká vůbec lidé pamatují. Ale letní pohoda pro komisaře Wallandera končí, když se mladá dívka před jeho očima upálí v řepkovém poli.
detektivky

Ve slepé uličce

305 Kč
271 Kč
Ostrov šedých mnichů - 11%
(5x)
Na odlehlém holandském ostrově Schiermonnikoog s liduprázdnými písečnými plážemi bičovanými severním větrem zemřela v dunách za podivných okolností mladá žena a i po jedenácti letech zůstává její vrah neodhalen.
detektivky
Ukázky

Ostrov šedých mnichů

404 Kč
359 Kč
Děs - 20%
Temná zákoutí Paříže, chladnokrevný zabiják a spousta cynického humoru. Strhující a napínavý thriller, který se odehrává především v Paříži a New Yorku.
detektivky
Ukázky

Děs

209 Kč
167 Kč
Zločin na Bezdězu - 11%
(2x)
Jubilejní dvacátý příběh královského prokurátora a správce hradu Bezděz Oldřicha z Chlumu se odehrává přímo na Bezdězu a v hlubokých lesích, které ho obklopují. Tajemný zločin pomáhají řešit jako obvykle panoš Ota a velitel Diviš...
detektivky

Zločin na Bezdězu

314 Kč
279 Kč
Brouk - 20%
(1x)
Během oslav pohanského svátku Johannus na finském ostrově Ukko Kokko náhle zmizí dívka a několik hodin po ní mladý muž. Utopila se? Ublížil jí? Vytratili se spolu? Pomoc při hledání svědka nabízí Elen Jollyová .
detektivky
Ukázky

Brouk

249 Kč
199 Kč
Gutmeyerovo bohatství - 55%
Detektivní příběh belgického autora tentokrát upomíná i na historii Československa 30. až 50. let 20. století.
detektivky
Ukázky

Gutmeyerovo bohatství

231 Kč
105 Kč
Znamení rožmberské růže
(3x)
Oldřich z Chlumu narazí nedaleko hradu Bezdězu na umírajícího mnicha. Od něho se dozví, že se připravuje zavraždění Přemysla II. Otakara. Okamžitě odjíždí krále varovat. Na Pražském hradě dojde k vraždě muže, který mohl o spiknutí podat svědectví.
detektivky
Ukázky

Znamení rožmberské růže

199 Kč
Dívka, která kopla do vosího hnízda - 11%
(4x)
Třetí díl světově úspěšné krimi trilogie Milénium. Lisbeth Salanderová plánuje pomstu. Chce se pomstít lidem, kteří se ji pokusili zabít, a také vládním institucím, které jí téměř zničily život ...
detektivky

Dívka, která kopla do vosího hnízda

314 Kč
279 Kč
Dívka, která si hrála s ohněm - 11%
(3x)
Druhý díl trilogie Milénium odkrývá minulý a současný život Lisbeth Salanderové, tajemné punkerky a hackerky, kterou čtenáři znají již z prvního dílu.
detektivky

Dívka, která si hrála s ohněm

314 Kč
279 Kč
Ohnivé znamení - 11%
(1x)
Nález lidských ostatků v podunajských lesích přivede Barbariče na stopu bezohledných lupičů a překupníků s otroky. Notář musí povolat na pomoc Steina a Jaroše. Společně putují do Prešpurku, který se po pádu Budína stal hlavním městem Uher.
detektivky

Ohnivé znamení

403 Kč
358 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 161 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 17 > >>