Nejprodávanější tituly - březen 2016
naučná, odborná a učebnice

Nepostradatelné matematické a fyzikální vzorce - 11%
V této útlé a půvabné knize shrnují matematik Matthew Watkins a ilustrátor Matt Tweed základní vzorce z matematiky a fyziky v sympatické a snadno pochopitelné podobě.
naučná, odborná a učebnice

Nepostradatelné matematické a fyzikální vzorce

203 Kč
180 Kč
Ve čtrnácti sám v Osvětimi - 11%
(3x)
Jde o příběh chlapce, jeho příbuzných a lidí, s nimiž přicházel do styku, v průběhu stupňujících se protižidovských opatření z roku 1942, kdy docházelo k „urychlenému odbavení“ Židů.
naučná, odborná a učebnice

Ve čtrnácti sám v Osvětimi

446 Kč
396 Kč
Středověk v nás - 6%
(2x)

Autor na příkladech středověkého a současného vnímání času, prostoru, prožívání dětství a stáří, eschatologie, vztahu k penězům a k uzavírání manželství, jak mnoho mají lidé současnosti společného s lidmi středověku.

naučná, odborná a učebnice

Středověk v nás

338 Kč
318 Kč
Ukliďte si v hlavě - 11%
Kniha zbavuje meditaci zažitých mýtů a zpřístupňuje ji co největšímu počtu lidí. Všem, kteří si přejí jednoduše zjistit, jak se vypořádat se životem a zvládat stres – v práci, v osobním životě i ve své hlavě.
naučná, odborná a učebnice

Ukliďte si v hlavě

242 Kč
215 Kč
Jídlo na prvním místě - 11%
(6x)
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
naučná, odborná a učebnice

Jídlo na prvním místě

341 Kč
303 Kč
Myšlení, rychlé a pomalé - 11%
(11x)
Převratná a průkopnická kniha o fungování naší mysli, napsaná čtivě a srozumitelně jedním z největších a nejvlivnějších myslitelů současnosti.
naučná, odborná a učebnice

Myšlení, rychlé a pomalé

566 Kč
503 Kč
Mým marodům - 6%
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
naučná, odborná a učebnice

Mým marodům

203 Kč
191 Kč
Mnich, který prodal své Ferrari - 11%
(5x)
Příběh Juliána Mantla čtenáře krok za krokem provází na cestě k sebepoznání a ke smysluplnému a vyrovnanému životu.Kniha patří mezi nejznámější klasická díla s duchovní a psychologickou tematikou.
naučná, odborná a učebnice

Mnich, který prodal své Ferrari

259 Kč
230 Kč
Rudý car - 11%
V Rusku a možná po celém světě mezi levicově exponovanými lidmi mnohdy přežívá chápání Stalina jako architekta socialismu, vítěze nad nacisty a tvůrce sovětského impéria.
naučná, odborná a učebnice

Rudý car

215 Kč
191 Kč
Jak jsme se stali kolonií - 11%
(9x)
Renomovaná ekonomka s politologickým vzděláním ve své nové knize s provokativním, leč bohužel přiléhavým názvem, popisuje cestu, kterou jsme od tzv. sametové revoluce až po dnešek prošli, analyzuje současnou situaci a zároveň načrtává možnosti vývoje
naučná, odborná a učebnice

Jak jsme se stali kolonií

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>